Kant en Klaar Hagen

Wat is er nu gemakkelijker dan het uitkiezen van een kant- en klaar haag? Deze dient direct als afscheiding in de tuin, zodat je meteen beschutting en privacy creëert zonder dat deze nog lang moet groeien. De tuin komt meteen tot leven, met een groene afscheiding die je kant en klaar kunt planten. Je vindt bijSTOX.nl verschillende soorten kant en klaar hagen die direct van de kweker bij jou thuis bezorgd worden. Bekijk het assortiment hieronder voor een mooie groene haag voor in jouw voor- of achtertuin!

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
  • Meer

Producthoogte

 - 
Wis selectie

Eindhoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Een kant en klare heg online bestellen

Je vindt in onze webshop verschillende soorten van de kant en klaar hagen, zoals:

Hedera haag kant en klaar online bestellen

De hedera is een zeer populaire plant als het gaat om kant en klaar hagen. De hedera groeit snel en makkelijk, is winterhard én bladbehoudend in de winter.

Kant en klaar haag online bestellen | bijSTOX.nl

Kardinaalsmuts kant en klaar haar online bestellen

Naast de hedera is ook de kardinaalsmuts (Euonymus) een populaire plant voor de kant en klaar hagen. Deze kleurt met de seizoenen mee: in de herfst en winter kleuren de bladeren oranje/rood en brengt deze de tuin volledig in de herfst sfeer. Let er bij de Kardinaalsmuts op dat deze niet in de volle zon kan staan ’s zomers, anders verliest deze mogelijk zijn blad in de winter.

Een groene haag kant en klaar planten in de tuin

Het liefste wil je natuurlijk meteen profiteren van de beschutting en privacy die een nieuwe haag biedt. Als je een nieuwe tuin vormgeeft zijn er vaak nog verschillende planten, borders, of een gazon die later gevuld worden. Daarom geeft juist een kant en klaar haag dan meteen een stuk meer body aan de tuin. Verder geeft het natuurlijk ook een stuk gemak, als de haagplanten niet meer afhankelijk zijn van de groei en verzorging, maar al een behoorlijke lengte hebben wanneer je deze in de tuin plant.

Hoe plant je de kant en klaar heg?

Voor de meeste kant en klaar hagen geldt dat deze het hele jaar door geplant kunnen worden. Je graaft een geul op de plek waar je deze wilt planten en zet deze in de grond. Vervolgens duw je het goed aan en geef je voldoende water. De snoei van de plant hangt af van de soort haag die je kiest. Zo hoeft de Portugese Laurierkers bijvoorbeeld maar één keer per jaar gesnoeid te worden, waar andere soorten twee keer per jaar een snoeibeurt nodig hebben. Houd hierbij altijd rekening met de specifieke wensen van de haagplant.

Bestel een groene kant en klaar haag online bijSTOX.nl!

Je vindt in onze webshop verschillende soorten volgroeide hagen die je gemakkelijk en snel in de tuin plant. Zo geef je de tuin direct kleur en beschutting, zodat je meteen kunt genieten van de nieuwe haag. Bekijk ons online aanbod en bestel gemakkelijk een kant en klaar heg in onze webshop!