Kerst

Ben jij ook zo gek op kerst markten en winterfairs? Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige kerstshow en laat je eens betoveren! Kerst is een periode van gezelligheid, warmte en liefde. Avonden worden sneller donkerder, kouder en grauwer en hierdoor kunnen onze huizen en tuinen de meeste aandacht krijgen. Zo creëer je de meeste knusse en sfeervolle plaatsen waar gezellig met vrienden en familie gezeten en gegeten kan worden.

Kerst in Roermond, Venlo of Heerlen 

Kerstartikelen zijn in allerlei soorten en maten te koop in Roermond, Venlo en Heerlen om ook jouw kerst dit jaar onvergetelijk te maken. Denk hierbij aan landelijke kerstartikelen of juist erg moderne kerstaccessoires. In onze tuincentra zijn enorm veel verschillende stijlen te vinden, waardoor er altijd wel iets bij jou en jouw stijl past. Kerstbomen en kunstkerstbomen zijn daarbij ook key elements om jouw kerst helemaal af te maken. 

Kerstversiering

Kerst is dé perfecte tijd om eens al jouw aandacht aan het huis te besteden en jouw huis lekker knus in te richten. kerstdecoratie kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. BijSTOX verkoopt veel verschillende kerstdecoratie zoals pieken, kerstverlichting, kerstballen, kerststukjes en nog veel meer kerstartikelen. Kerstverlichting en kerstversiering is wat het thuis zo gezellig en knus maakt rondom de koude winterdagen. In de aanloop van Kerst wordt bijna ieder huis in Nederland langzaam omgetoverd tot een winterwonderland paradijs waar jij vol van kan genieten. Denk eens aan sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, (LED)kaarsen, een boom versierd met kerstballen en een piek en wie weet heb jij wel een compleet kerstdorp thuis staan. Maak het zo gek als je zelf maar wilt, alles is te koop bij ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen. Ook aparte kerstdecoratie zoals: houten kerstversiering, antieke kerstversiering en witte kerstversiering. 

kerstversiering-kerstverlichting-kopen-

Kerstshow tuincentrum bijSTOX

Ga je dit jaar voor een kleurrijke of witte kerst kiezen? Een klassieke of meer een eigentijdse kerst? Houd je meer van uitbundig of juist van ingetogen? Hoe dan ook: bij ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen voel je je Alice in Wonderland. Hoe fijn is het om van kerstsfeer naar kerstsfeer te dwalen en achter iedere hoek nieuwe kerstthema’s, kerstdecoraties en kerstcadeaus te ontdekken? Bezoekers omschrijven onze unieke kerstshow als een prachtige beleving die ze voor geen goud willen missen. Ook jonge kinderen kijken hun ogen uit. Laat u ook inspireren door unieke kerstversieringen, zoals:

  • Kerstverlichting

  • Kerstversiering

  • Kerstballen

  • Kerststukjes

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Jij kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Dus woon jij in de omgeving van Roermond, Venlo of Heerlen? Kom dan eens gezellig bij ons langs en bekijk al het moois voor jezelf. Hopelijk tot snel!