Bewatering

Ondanks dat elke plant zo zijn eigen willetje heeft, is er wel één algemene waarheid over de verzorging van jouw groen te verkondigen: elke kamer- of tuinplant is in zekere mate dol op een slokje water! Voor de juiste producten op het gebied van bewatering ben je hier aan het juiste adres; of je nu zoekt naar een innovatief druppelsysteem, een duurzame regenton of een simpele gieter. Ontdek ons online assortiment op deze pagina. BijSTOX.nl levert (bijna) alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van je tuin aan huis.

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 34 producten

Gardena: hét merk op het gebied van watergeven

Eerlijk is eerlijk, het is helaas zo dat de Nederlandse tuinen er tegenwoordig een stuk betegelder uitzien dan voorheen. Onderhoudsvriendelijk, dan wel onderhoudsvrij, is voor velen het streven als het op de tuin aankomt. Het is dan ook niet gek dat er steeds minder groen te zien is. Zonde, want het verzorgen van al dat moois zou eigenlijk een bevredigend en ontspannen klusje moeten zijn! Zo vindt het welbekende tuingereedschapsmerk Gardena het uitermate belangrijk dat tuinonderhoud niet meer voelt als een last. Door bijvoorbeeld een aantal slimme bewateringsproducten op de markt te brengen, willen ze mensen laten inzien dat er verschillende manieren van watergeven zijn – en in veel gevallen hoeft de tuineigenaar daar maar bar weinig voor te doen. Innovatieve druppelsystemen en handige tuinslangen maken jouw plantjes blij, maar zijn ook zeer gebruiksvriendelijk en effectief!

TIP: Jouw groen vindt het het lekkerst om vroeg in de ochtend water te krijgen. Het is dan immers nog lekker koel.

Meer slimme water-geef-tipsGieter of tuinslang kopen

Of je nu kiest voor een ingewikkeld druppelsysteem dat zelf het rekenwerk doet om je planten afgepast water te geven of voor de klassieke gieter die je lekker wat beweging geeft aan het begin van de dag, bijSTOX ben je aan het juiste adres voor alles wat met watergeven te maken heeft. Gemak dient de mens en dus is het aan jou wat jij de fijnste manier van watergeven vindt. Iedereen weet immers, zonder water zijn je plantjes helemaal nergens. We hebben in onze winkels verschillende soorten gieters en plantenspuiten die ook nog eens leuk zijn om naar te kijken. Perfect voor je kamerplanten! Zo hebben ze bijvoorbeeld een grappige vorm, trendy kleur of zelfs een stijlvol design. Bij onze sproeiers en tuinslangen draait het voornamelijk om gebruiksgemak en effectiviteit. Onze medewerkers vertellen je graag welk soort product past bij jouw tuin.

TIP: Een tuinslang is altijd een goed idee! Zo’n slang komt immers ook goed van pas wanneer je je auto wilt wassen of een opblaasbadje wil vullen. Check wel altijd de lengte, diameter, flexibiliteit, maximale druk en de hoogwaardigheid van het materiaal van de slang.

Watergeven met Gardena | bijSTOX

Duurzame trend: een regenton kopen

De regenton maakt een heuse comeback! Vroeger werd de ton vooral als een functionele toevoeging aan de tuin gezien, maar tegenwoordig krijgt het oog ook zeker waar voor zijn geld. De regentonnen van nu zien er namelijk in veel gevallen zeer stijlvol en strak uit. De duurzame reden waarom je een regenton zou moeten kopen is echter veel belangrijker. Door in de ton het hemelwater op te vangen, verlicht je de druk op het riool en kun je het dure kraanwater lekker in de kraan laten zitten. Regenwater is gratis! Er zijn echter meer redenen om een regenton aan te schaffen:

  • Planten vinden regenwater lekkerder: in kraanwater zitten kalk, zout en mineralen;
  • Je overbrugt tijdens de warmste zomerdagen de neerslagtekorten;
  • Juist met hevige neerslag kan het regenwater nergens heen. Je ton kan dan een deel van het water opvangen;
  • Een regenton is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een bijzondere blikvanger.

Sluit de regenton aan op de regenpijp zodat deze eenvoudig het overtollig regenwater op kan vangen. Het water kan je vervolgens gieten in een gieter en gebruiken om de tuinplanten van water te voorzien.

Maak je tuin regenbestendigBewateringsproducten kopen bijSTOX

Wanneer je je huis of tuin omtovert tot groen paradijsje kom je er niet onderuit om je kamerplanten of tuinplanten regelmatig te voorzien van een flinke regendouche. Ook voor een selectie onmisbare grondproducten kun je in onze webshop terecht. Voor alle verzorgingsproducten, maar natuurlijk ook voor tuinplanten en kamerplanten kun je bij ons terecht.