Tuin

Nieuwe tuinplanten online bestellen doe je gemakkelijk én snel bijSTOX.nl! Een jaar lang genieten van een groene tuin met een strakke border met wintergroene planten, of in de zomer genieten van een prachtige bloemenzee vol perkplanten en éénjarigen; het kan allemaal! Kies jouw favoriete tuinplanten gemakkelijk en snel in onze webshop, dan bezorgen wij deze met onze eigen bezorgdienst en staan deze binnen korte tijd bij jou in de tuin of op het balkon! Bekijk het productaanbod hieronder en vind gemakkelijk en snel nieuwe tuinplanten.

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
  • Meer
  • Meer
  • Meer
  • Meer

Stamdikte

 - 
Wis selectie

Eindhoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 580 producten

Online tuinplanten bestellen

Heesters, vaste planten, klimplanten, fruitbomen en nog veel meer; je vindt het allemaal online bijSTOX.nl! Wij bezorgen jouw nieuwe tuinplanten binnen 5 dagen vers van de kweker. Ons online assortiment tuinplanten bestaat onder andere uit:

Tuinplanten online bestellen | bijstox.nl

Borderplanten, perkplanten en vaste planten bestellen

Welke planten zijn geschikt voor in de border en hoe stel je nu echt een mooie kleurrijke border samen? Er is een aantal aandachtspunten van belang bij het samenstellen van de border. Namelijk: 

  • Grondsoort: uiteraard is het belangrijk om te weten wat voor grond de border bevat. Zo kun je de grond mogelijk nog verrijken waar nodig en kies je de planten die het beste gedijen in deze specifieke grondsoort.

  • Standplaats: verschillende planten hebben verschillende voorkeuren qua lichtinval en schaduw. Bekijk daarom voor de planten die je graag in de tuin wilt planten of deze 

  • Bloeiperiode: door verschillende bloeiperiodes met elkaar af te wisselen kun je het hele jaar door genieten van verschillende kleuren in de tuin. Wintergroene planten zorgen er voor dat de tuin in de winter nog verschillende kleuren en planten geeft en niet direct een stuk kaler oogt dan het voorjaar. Daarnaast kun je bloeiperiodes met elkaar afwisselen, zodat je in verschillende maanden van prachtige kleuren, geuren en bloemen kunt genieten. 

  • Wintergroene en winterharde vaste planten: de basis in de border bestaat uit vaste planten die wintergroen en/of winterhard zijn. Deze planten vormen een soort basis voor de tuin waar je de verschillende seizoensbloeiers op aan kunt laten sluiten. 

Online perkplanten bestellen

Perkplanten, ofwel éénjarige planten, die een seizoen lang bloeien en de tuin veel kleur geven. Ze bloeien dan wel één jaar, maar geven dan ook wel de hele zomer lang een weelde aan bloemen aan de tuin of het balkon. In de border, in hanging baskets op het balkon, of in een volle plantenbak op het terras zijn dit dé eyecatchers die het zomerseizoen maken. Populaire perkplanten zijn bijvoorbeeld viooltjes, petunia’s, afrikaantjes, vlijtig liesje, begonia en lobelia.

Bestel tuinplanten online bijSTOX.nl

Kies online jouw nieuwe tuinplanten uit en geniet van de snelle en veilige bezorging van bijSTOX.nl. Vers van de kwekers, binnen 5 dagen bij jou thuis bezorgd. Dat is gemak en kwaliteit samen, zodat je jouw tuin of balkon kunt vullen met mooie planten, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Of je nu op zoek bent naar klimplanten, fruitbomen, heesters, bodembedekkers, of bloembollen; je vindt het allemaal online bijSTOX.nl!