Binnenpotten

Het thuis gezellig maken? Dat doe je met mooie bloempotten, bloembakken, plantenbakken, hanging baskets en nog veel meer binnenpotten. Zet er leuke plantjes en bloemen in en jouw huis is in een mum van tijd omgetoverd tot een nieuwe huiskamer! De bloempotten zijn er in enorm veel soorten, maten en kleuren waardoor de keuze enorm uitgebreid is. Kom langs en ontdek de grote keuze in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer.

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
  • Meer

Producthoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 147 producten

Bloempotten voor binnen

Van bloempotten in huis heb je het hele jaar plezier. Bloemen en planten fleuren jouw huis namelijk écht op. Als bloemen in een pot staan die bij jouw stijl past, voegt het ook nog wat extra's toe aan jouw interieur! Ons aanbod bloempotten voor binnen varieert van klein tot groot en van landelijk tot modern. Ga jij voor een bloempot in zwart, wit of grijs? Deze kleuren passen vrijwel bij ieder interieur. Of kies je toch liever een bloempot die iets meer opvalt met bijvoorbeeld een felle kleur?

Diverse soorten bloempotten en potterie

Bloempotten voor op de tafel? Of fleur je liever een kale hoek in de vensterbank op? Alles is mogelijk met ons diverse aanbod van bloempotten. Wist je dat je ook gewoon een leuke vaas of bloempot op de grond kunt zetten? Zeker als je veel ruimte over hebt thuis is dit enorm leuk en creatief.

  • Terracotta bloempotten
  • Rieten manden
  • Hoge bloempot
  • Ovale bloempotten
  • Geribbelde bloempotten

Binnenpotten waterdicht?

We kunnen bij binnenpotten nooit de garantie geven dat deze 100% waterdicht zijn. Dit heeft ermee te maken dat deze potten handgemaakt zijn van aardewerk, metaal of zink. Aardewerk heeft de eigenschap dat het water opneemt waardoor het uiteindelijk zal gaan lekken. Potten van metaal en zink zijn vaak gemaakt uit losse delen die aan elkaar gelast zijn waardoor dit niet helemaal waterdicht gemaakt kan worden. We adviseren dus altijd een inlay hoes bij je binnenpot te bestellen. Meer informatie over de waterdichtheid van binnenpotten lees je hier.

Binnenpotten voor bijna elke plant

Ben je op zoek naar een mooie binnenpot voor een prachtige Orchidee? Check dan eens onze kunststof potten, die zijn helemaal hip en trendy en staan super leuk bij jouw Orchidee. Ook voor vetplantjes hebben we vele (kleine) potjes waar je heel creatief mee kunt zijn! Houd je van neutraal? Dan zijn aardewerk binnenpotten of een antraciete pot een mooie aansluiting. Ben je meer van out-of-the-box denken? Dan tippen wij een doorzichtige binnenpot of een mandwerk bloempot waarmee je jouw interieur gezellig en knus maakt.