Sierheesters

Maak jouw tuin een stukje mooier door er een aantal sierheesters in te planten. Ze hebben niet voor niks die naam gekregen, want jouw tuin sieren kunnen ze! Dit komt bijvoorbeeld door hun prachtige bloeiwijze en alle geurende en kleurrijke bloemen die daarbij komen kijken. Andere heesters moeten het hebben van hun bijzondere bladeren. Ontdek op deze pagina ons assortiment sierheesters. De heesters komen direct van de kweker en worden bij jou thuis afgeleverd door bijSTOX.nl. Gegarandeerde kwaliteit dus! Ontdek en bestel nu deze planten online bijSTOX.

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer

Eindhoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Sier je tuin met een aantal sierheesters

Op zoek naar een mooie struik die je tuin naar een groener niveau tilt? Denk eens aan een sierheester! Gebruik een sierheester als solitaire struik die gecentreerd de show steelt of als afscheiding – aan jou de keuze! Er valt veel te kiezen op het gebied van heesters. Zo zijn er winterharde struiken op stam, bladhoudende haagheesters of bloeiende sierheesters die dol zijn op de zon. Het is aan jou om te bepalen welke eigenschappen je het belangrijkst vindt en welke sierheester jij dus de show wil laten stelen.

Sierheesters kopen | bijSTOX

Ga voor een groenblijvende heester

Veel heesters zijn niet zo moeilijk en zijn makkelijk te onderhouden. Met name de groenblijvende sierheesters zijn tuintoppers waar je weinig omkijken naar hebt, een bijkomend voordeel! Deze bladhoudende heesters zijn sowieso een goed idee, aangezien je met deze struiken het gehele jaar iets moois hebt om naar te kijken. De wintergroene heester straalt hoe dan ook, zelfs wanneer andere planten zich van hun meest kale kant laten zien. Voorbeelden van dit soort wintergroene heesters zijn:

  • Buxus
  • Japanse hulst
  • Laurier
  • Kardinaalshoed
  • Winterheide
  • Rhododendron

Groenblijvende heestersGeef de tuin een portie kleur met een sierheester

We noemden de heide en Rhododendron al even als groenblijvende sierheesters, maar ze hebben nog een ander voordeel: ze hebben namelijk een prachtige bloei! Dat mag genoemd worden, aangezien de meeste bloeiende sierheesters in de koudere periode van het jaar hun bladeren verliezen. Bladverliezende bloeiende sierheesters zijn onder andere de vlinderstruik en Japanse bottelroos. Je merkt het, de keuze is reuze! Om verzekerd te zijn van een tuin waar je het gehele jaar omringd wordt door kleur en geur is het leuk om een aantal struiken te mixen and matchen met bijzondere vaste planten, zomerbloeiend perkgoed en beauty’s van bomen. Diversiteit gegarandeerd!

Sierheesters verzorgen

De verzorging van jouw specifieke heester kan erg verschillen van andere soorten sierheesters. Check daarom altijd de bijgeleverde informatie over de standplaats en watergift. Over het algemeen kan gezegd worden dat sierheesters niet zo moeilijk zijn qua verzorging. Echter zijn niet alle sierheesters geschikt voor alle soorten grond. Dit zijn echter uitzonderingen. De meeste heesters zijn allang blij dat ze met je mee naar huis mogen. Ook zijn de meeste heesters prima bestand tegen snoei. Bij sommige soorten is het niet nodig, maar puur een manier om ‘m in toom te houden, terwijl anderen jaarlijks rigoureus teruggesnoeid moeten worden. Onze medewerkers vertellen je graag welke ‘regels’ er voor jouw planten gelden.

Tuintips voor heestersSierheesters kopen bijSTOX

Sier je tuin met een aantal aantrekkelijke sierheesters! Hoe meer groen je aan je tuin toevoegt, hoe beter. Planten maken immers gelukkig en dragen bij aan een duurzamere wereld. We hebben een ruim aanbod sierheesters. Zo is er altijd wel een struik die bij jouw tuin past. Ontdek nu ons online aanbod. Voor struiken, maar ook voor andere tuinplanten en kamerplanten ben je bij ons aan het juiste adres.