Verzorging Planten

Het is belangrijk dat kamer- of tuinplanten bij jou in goede, groene handen zijn en een beetje liefde, aandacht en de juiste verzorging is dan onmisbaar. Omdat niet alle planten hetzelfde vragen van hun plantenbaasje hebben we een rijk assortiment aan allerlei producten die je helpen het beste uit jouw groen te halen; van gereedschap tot meststoffen. Een online selectie uit ons volledige assortiment verzorgingsproducten vind je hier. BijSTOX.nl levert (bijna) alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van je tuin aan huis en dat doen we met onze eigen bezorgservice. 

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 128 producten

Jouw planten in topconditie met ECOstyle en Pokon

Wanneer je een stel prachtplanten in huis of tuin hebt gehaald, wil je er uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Haal dus het beste uit jouw beplanting met de verzorgingsproducten van bijSTOX. Wij hebben een aantal categorieën voor je samengesteld waarin je eenvoudig de beste en meest handige producten kunt bestellen – gewoon vanuit je luie stoel! Zo verkopen we onder andere de verzorgings-, onderhouds- en bestrijdingsproducten van ECOstyle en Pokon. Met de ecologisch verantwoorde producten van deze merken weet je zeker dat je je planten (weer) in topconditie brengt, zonder daarbij het milieu aan te tasten. Sterker nog, door je kamerplanten en tuinplanten optimaal te verzorgen met de juiste producten draag je bij aan het behoud van de natuurlijke balans van plant en dier.

De beste verzorging voor jouw planten | bijSTOX

Het juiste tuingereedschap: watergeven en snoeien

Zoals je weet is de ene plant de andere niet. Het is dan ook lastig om één algemene waarheid over het verzorgen van groen te verkondigen. Wel kan gesteld worden dat elke plant blij wordt van een slok water. De één wil echter haast dagelijks een fijne douchebeurt, terwijl de ander prima even zonder kan. Het is dus belangrijk dat je altijd de verzorgingstips die bij de plant worden geleverd goed doorneemt. We hebben in onze bewatering categorie tal van onmisbare producten van onder andere Gardena die je helpen jouw planten van drinken te voorzien; van een regenton tot tuinslang. Ook voor ander gereedschap ben je bijSTOX aan het juiste adres. Veel planten houden immers van een grondige snoei op zijn tijd. Voor elke tuinklus bestaat er een passend stuk gereedschap, dus kom langs in één van onze winkels en ontdek het zelf!

BewateringWeg met tuinvijanden!

Of je nu het mos uit je gazon wil verwijderen, die groene aanslag meer dan zat bent of je plant wil beschermen tegen die allesetende insecten; soms heeft je tuin nét even wat extra hulp nodig. Er bestaan om die reden tal van bestrijdingsmiddelen die je helpen je tuin weer als nieuw te laten voelen. Het is immers zonde wanneer nare tuinvijanden zich te goed doen aan al dat verse groen. Zo verkopen we onder andere producten van KB, Solabiol en Protect Garden die strijd aangaan tegen schimmels, vliegen, mieren, slakken en de zo gevreesde buxusmot. Ook vind je bij ons producten die je helpen je tuin onkruidvrij te maken en groene aanslag eenvoudig te laten verdwijnen, zonder het milieu aan te tasten.

Bestrijding
 

Verzorgingsproducten kopen bijSTOX

Potgrond, tuinaarde, meststoffen en kalk zijn van die producten die iedereen in huis moet hebben. Ze zijn immers onmisbaar wanneer je je huis of tuin omtovert tot groen paradijsje. Ook voor een selectie onmisbare grondproducten kun je in onze online winkel terecht. Voor alle verzorgingsproducten, maar natuurlijk ook voor tuinplanten en kamerplanten.