Potten

Vaak lijkt een inrichting pas compleet wanneer de juiste accessoires hieraan toegevoegd worden. Denk aan sierkussen, lampenkappen of een kleurtje op de muur. Dit geldt voor binnen én voor buiten. Naast accessoires voegen we ook steeds meer groen toe aan onze inrichting. Een grote Monstera in de hoek of een hangende orchidee boven de eettafel. Een tropische hoek met palmen en cactussen in de achtertuin of een zee van kleurende bloemen aan de balkonrand. Het kiezen van de juiste potten is heel belangrijk om de planten écht goed tot hun recht te laten komen. Met een pot in de juiste kleur en stijl laat je de plant nog meer spreken en maak je van je interieur een trendy geheel.

LET OP! DEZE PRODUCTEN KUNNEN ALLEEN OPGEHAALD WORDEN IN ONZE WINKELS!!!

Toon filter Verberg filter

Filter

  • Meer
  • Meer

Producthoogte

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 208 producten

Bloempotten voor binnen

Laat jouw planten stralen in een mooie bloempot. Door het toevoegen van kleur of het juiste materiaal geef jij jouw planten én inrichting een compleet nieuwe look. Maak gebruik van hoogteverschil voor een speels effect. Zet grote groene planten in een pot op de grond, creëer hoogte met bloempotten op poten of hang planten op. 

Online bijSTOX.nl vind je potten passend voor elk interieur. Terracotta bloempotten voor een urban jungle in de woonkamer, rieten manden voor een landelijke uitstraling, of juist bloempotten in trendy kleuren om het strakke interieur wat op te fleuren. 

Binnenpotten zijn handgemaakt van aardewerk, metaal of zink. Hierdoor kunnen we niet de garantie geven dat deze potten 100% waterdicht zijn. We adviseren dus altijd een inlay hoes bij je binnenpot te bestellen. Zo voorkom je doorlekken en blijft er voldoende water over voor je planten. En om te voorkomen dat de kamerplant te veel water krijgt kun je hydrokorrels onderin de pot toevoegen. Deze korrels nemen het water op en laten het geleidelijk los. Ook als je een beetje uitschiet met water geven, verdrinken je platen niet. 

Bloempotten voor buiten

Geef jouw tuin of balkon een compleet nieuwe uitstraling met de juiste potten voor jouw planten. Heb je een grote tuin? Kies dan voor grote tuinpotten die als echte eye-catchers werken. Geen tuin, maar wel een balkon? Top! Er zijn tal van oplossing om het balkon en de balkonrand op te fleuren. Een balkonbak hang je makkelijk over de reling en kan je vullen met jouw favoriete planten. 

Omdat het in ons kikkerlandje nog wel eens regent, is het belangrijk dat buitenpotten een goede afwatering hebben. Het overtollige (regen)water moet goed weg kunnen lopen, anders kunnen je planten verdrinken. Gelukkig hebben veel van onze buitenpotten al een afwateringsgat in de bodem. Zo voorkom je dat er te veel water in de pot blijft staan. 

Potten online bestellen | bijstox.nl

Bloembakken, hangbakken en balkonbakken

Creëer diepte in de tuin door een laag wandje te maken met bloembakken. Vul deze met planten in een neutrale kleur of ga juist voor een stralende kleurcombinatie. Bloembakken lenen zich ook goed voor het spelen met planten. Plaats planten met verschillende hoogtes, bladstructuur of kleuren bij elkaar en geef iedere hoek in de tuin een uniek karakter. 

Bespaar ruimte door planten op te hangen aan de schutting. Zo is het aanzicht van een schutting net wat leuker en breng je afwisseling in de tuin. Hangbakken vind je met haken die gemakkelijk aan de schutting te bevestigen zijn, maar ook met kettingen waardoor je deze kunt ophangen aan bijvoorbeeld de goot van de schuur.  Voor aan het balkon kun je kiezen voor bakken die zo over de reling geplaatst kunnen worden. Geniet van het rustgevende uitzicht van een bloemenzee aan de balkonrand. Ook lenen balkons zich uitstekend voor hangende balkonbakken. Optimaliseer de kleine ruimte, zit fijn beschut maar toch lekker tussen het groen. 

Bestel potten online bijSTOX.nl

Mooie planten verdienen mooie potten. Zowel binnen áls buiten. De juiste plantenpot laat jouw planten en bloemen spreken, werkt als eyecatcher en zorgt voor een goede waterhuishouding voor jouw groene vrienden. Bestel makkelijk en snel bloempotten voor binnen en buiten bijSTOX.nl. Natuurlijk moeten die potten ook gevuld worden. Dit doe je met onze online collectie tuinplanten en kamerplanten!