Tuingereedschap

Geen enkele tuineigenaar kan zonder het nodige tuingereedschap. Je wilt immers dat je beplanting alles krijgt wat het verdient. Een snoeischaar, een kruiwagen of een bezem moet eigenlijk iedereen wel in huis hebben. Investeer in de juiste producten en je hebt er jarenlang plezier van. Ontdek ons volledige assortiment tuingereedschap in één van de winkels van bijSTOX of bekijk de online selectie op deze pagina. BijSTOX.nl levert (bijna) alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van je tuin. Ontdek het zelf!

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 15 producten

Vanaf het eerste moment het juiste gereedschap

Om het beste uit je beplanting te halen is het essentieel je groen de liefde, aandacht en verzorging te geven die het verdient. Doe dit al vanaf het moment dat je je plant bij ons aanschaft. Om je plant in een pot of in de border te zetten is een beetje tuingereedschap, zoals een schep of schop, ook al zeer welkom. Maak de grond waar je de beplanting wilt hebben goed los en haal het onkruid weg met behulp van een onkruidsteker of schoffel. Graaf vervolgens een geul of gat met een spade of bats en zet de plant diep genoeg in de grond. Houd als regel aan dat het gat ongeveer 1,5 keer groter moet zijn dan de wortelkluit. Wanneer je net een plant in de grond of pot hebt gezet, is het belangrijk om ‘m zeker in het begin van genoeg water te voorzien.

Plantinstructies

 

Tuingereedschap kopen | bijSTOX

Alles voor een goede snoei

Wanneer je tuinplanten de pan uit groeien, is een snoeibeurt vaak gewenst. Voor de ene plant is het meer de noodzaak om ‘m strak of in toom te houden, terwijl het voor de andere essentieel is om verder te kunnen groeien. Oude takken en afhangend groen haal je eenvoudig weg met ons elektrisch snoeigereedschap of handgereedschap. Een handsnoeischaar is bijvoorbeeld perfect voor een klein struikje in de border, terwijl een elektrische heggenschaar beter past bij het onderhouden van je strakke buxushaag. Afhankelijk van de grootte of bereikbaarheid van je plant kan je ook kiezen voor telescopisch gereedschap. Eén of twee keer snoeien per jaar is vaak al meer dan voldoende voor de meeste planten, al zijn er ook planten die juist mooier worden wanneer je ze met rust laat.

TIP: Een bezem en kruiwagen zijn onmisbaar wanneer je de afgevallen takken en bladeren wilt opruimen.

Basis tuingereedschap op een rijTuingereedschap kopen in Limburg bijSTOX

Een selectie van ons assortiment vind je in onze webshop. Je bestelt het gewenste product eenvoudig online, gewoon vanuit je luie stoel!