Bestrijdingsmiddelen

Heb je net je tuin op orde, komen ongewenste tuingasten je groen opeten… Daar zijn we niet van gediend! Ga de strijd aan met onuitgenodigde insecten, groene aanslag en onkruid. Je wilt immers dat jouw tuin in topconditie blijft. Ontdek ons volledige assortiment bestrijdingsmiddelen in onze webshop op deze pagina. BijSTOX.nl levert (bijna) alles wat je nodig hebt voor het onderhouden van je tuin aan huis. Ontdek het zelf!

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Voor elk tuinprobleem een oplossing

Je weet het, voorkomen is beter dan genezen. Het is dus belangrijk dat je jouw groen de juiste standplaats geeft, van voldoende water voorziet en af en toe blijmaakt met een lekker portie mest. Je plant krijgt meer kracht, weerstand en is zo beter bestand tegen schimmels, ziektes en ongedierte. Helaas doen sommige luizen, slakken, rupsen of ander kruipsel zich al te goed aan jouw groen voordat je er überhaupt erg in hebt. Er is dan nog maar één oplossing: bestrijden die hap! bijSTOX vind je natuurlijke bestrijdingsmiddelen voor verschillende doeleinden. Zo verkopen we onder andere producten van topmerken als ECOstyle, KB en Pokon.

Ongewenste insecten weren en ziektes bestrijden

Insecten zijn nuttige beestjes en onmisbaar voor een gezond ecosysteem. We zullen dus altijd aanmoedigen om de tuin zo insectvriendelijk mogelijk in te richten. Er zijn echter een aantal van die insecten die we stiekem liever kwijt dan rijk zijn, bijvoorbeeld omdat ze alles wat in jouw (moes)tuin groeit zeer lekker vinden. Slakken, kevers, luizen, rupsen of mieren… Probeer eerst te ontdekken wie precies het probleem is, zodat je dit gericht op kunt lossen. Onze medewerkers helpen je graag met het achterhalen van het tuinprobleem om het vervolgens te verhelpen – uiteraard op een milieuvriendelijke manier! Het kan immers ook zijn dat je beplanting last heeft van schimmel of ziekte, bijvoorbeeld bladroest, meeldauw, buxusmot of buxusschimmel. Voor elke ziekte of schimmel is er een oplossing!

Slakkenbestrijding 2.0Weg met onkruid!

Veel mensen denken dat een tuin vol tegels veel onderhoudsvriendelijker is dan een tuin met groen. Niks is minder waar, want tussen die tegels kan ook een hoop ongewenst groen ontstaan. Helaas zit je dan alsnog op je knieën dat onkruid weg te halen. Door voor groene bodembedekkers of bepaalde halfverharding te kiezen, krijgt onkruid veel minder kans om jouw tuin binnen te kruipen. Wel is het helaas zo dat het eerder een uitzondering dan regel is dat de tuin compleet onkruidloos is. Dit komt onder andere door het verspreiden van zaadjes door wind en vogels. Onkruid en mos zijn ook dol op schaduw en een vochtige en broeierige omgeving. Er zijn echter bestrijdingsmiddelen die je helpen van je onkruid af te komen. Je vindt ze online en in onze winkels!

Onkruid bestrijden zonder gif


 

Onkruid en aanslag verwijderen met ECOstyle | bijSTOX

Groene aanslag verwijderen

Net als onkruid is groene aanslag een vervelend tuinprobleem waar velen last van hebben. Die groene viezigheid op tuinmeubels, tegels of schuttingen is allesbehalve aantrekkelijk, zeker wanneer de zon er de spotlight op zet. De aanslag bestaat uit groene alg dat dol is op schaduwrijke en vochtige plekken. Om de groene alg op een milieuvriendelijke wijze te verwijderen, zijn er tal van effectieve middelen bijSTOX te vinden. Vergeet de zoekresultaten van Google, want daar wordt al gauw gesproken over bleekmiddel, azijn of chloor. Effectief of niet, de grond en de planten in de buurt van de aanslag worden er alles behalve blij van. Ga dus voor een biologisch bestrijdingsmiddel.

Bestrijdingsmiddelen kopen bijSTOX

Ga de strijd aan met plantenziektes, ongewenste insecten of ongezellig onkruid. Wij hebben alles in huis om je aan het juiste product voor jouw tuinprobleem te koppelen. Voor alle bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten, maar natuurlijk ook voor tuinplanten en kamerplanten ben je in onze webshop aan het juiste adres.