bijSTOX! Het tuincentrum voor héél Limburg

 

bijSTOX vind je alles om van jouw huis een thuis te maken onder één dak. Wij zijn hét tuincentrum voor héél Limburg en stellen klanttevredenheid boven alles. Behalve dat we alles voor de tuin aanbieden, zijn we ook specialist in dierenbenodigdheden en vind je bij ons ook een groot assortiment voor in huis!

 

Onze vestigingen

 

Inmiddels is bijSTOX een begrip. Een begrip waar een team van 120 enthousiaste medewerkers, verdeeld over drie vestigingen in Heerlen, Maasbracht en Roermond, achter schuil gaat. Zo groot als we zijn, we voelen ons nog steeds als één grote familie. Samen zorgen we ervoor dat alles wat groeit ook bloeit, dat we uw vragen over wat uw huisdier nodig heeft beantwoorden en dat we je  kunnen inspireren om je inrichting nog sfeervoller te maken.

 

 

Dit doen we al sinds 1979 en dit blijven we doen, 363 dagen per jaar! Van de nieuwste tuinmeubelen en het aanleggen van een moestuin in het voorjaar tot aan de mooiste kerstdecoraties als de dagen op z’n kortst zijn, je kunt altijd bij ons terecht.

In onze drie vestigingen gaan kwaliteit en kwantiteit hand in hand. Kom gerust langs voor een bezoek, ervaar de laatste trends en geniet van koffie met gebak in ons tuincafé. We zijn gemakkelijk bereikbaar en parkeren doe je natuurlijk gratis voor de deur! 


Psst, we begrijpen het heel goed als je je tuin niet graag uit wilt komen. Bestellen kan ook online, 24 uur per dag en het hele jaar door. Ga naar bijstox.nl en bekijk ons gehele assortiment!

 

Bezoek onze webshop

 

 

 


 

Versterk ons team!

 

Wil je deel uitmaken van het bijSTOX verhaal? Kijk dan snel bij onze vacatures en wellicht staat jouw baan erbij! We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die op zoek zijn naar een leuke en afwisselende job.

 

Werken bijSTOX