bijSTOX: natuurlijk dé bloemenwinkel van Roermond, Heerlen en Maasbracht!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Even een bloemetje kopen.” Het is zo snel gezegd en gedaan, maar het betekent zoveel meer. We kopen bloemen voor een ander om te feliciteren, om onze liefde te betuigen, om te troosten, als welkom, als afscheid, als decoratie of gewoon zomaar voor jezelf.

 

bijSTOX weten we maar al te goed dat ieder boeket speciaal is, wat de aanleiding dan ook is en daarom bieden we een uitgebreide keuze aan alle mogelijke bloemen aan in onze bloemenwinkels. In onze drie vestigingen in Maasbracht, Heerlen en Roermond vindt u de verse snijbloemen direct bij de ingang. Wat de reden ook is, onze medewerkers helpen u graag een samengesteld boeket bloemen te maken. En dat maakt ieder bosje bloemen speciaal.

                  

                       

Meer dan alleen bloemen

Wij bieden dagelijks vers geleverde bloemen aan in onze bloemenwinkels. Of u nu bijSTOX in Heerlen, Maasbracht of Roermond bent, de mooiste boeketten staan voor u klaar.

 

Maar naast deze kleurenpracht bieden we meer! In onze bloemenwinkels vindt u natuurlijk ook bijpassende vazen in alle soorten en maten, kaarten voor iedere gelegenheid, kaarsen in alle soorten en maten, decoratiemateriaal en nog veel meer. We adviseren u graag wat de mooiste en meeste passende combinatie is voor iedere gelegenheid. Nieuwsgierig? Bezoek ons snel! 

 

Onze vestigingen

 

Een passende vaas voor uw bloemstuk

U kunt een mooi bloemstuk laten samenstellen door onze medewerkers in de bloemwinkels. Wilt u alleen rozen, of tulpen? Een mooi seizoensboeket, een bruidsboeket of een rouwstuk? Wat de gelegenheid ook is, we denken graag met u mee wat een passend bloemstuk is. 

Met ons rijke assortiment aan vazen en accessoires kunt u uw bloemen de plek geven die ze verdienen. Wij adviseren u ook graag over de juiste bloemverzorging zodat u, of iemand anders, zo lang mogelijk van uw verse boeket of bloemstuk kunt genieten.

Een kant en klaar kadootje!

 

Een boeket is nooit zomaar een boeket. Het is een kado voor een ander of voor jezelf. Het brengt kleur en geur in je huis, vreugde of troost. We hebben voor iedere gelegenheid de juiste bos bloemen. 

Kom gerust langs in onze bloemenwinkels. Onze bloemisten in Roermond, Maasbracht en Heerlen staan je graag te woord en helpen je verder met het maken van de juiste keuze. Onze bloemenwinkels zijn zeer eenvoudig bereikbaar bij de ingangen van onze vestigingen. U parkeert natuurlijk gratis voor de deur.