Veel gestelde vragen

Bekijk hier onze actuele openingstijden. 

Lees meer...

Onze winkels zijn momenteel gesloten. Wel hebben wij bij de vestiging in Roermond en Maasbracht een verkooppunt waar je 7 dagen per week terecht kunt om jouw groen geluk in huis te halen zoals boeketten.

Hiervoor hanteren wij de openingstijden die op de website vermeld staan. Onze vestiging in Heerlen is gesloten tot nader bericht.

Lees meer...

Artikel retourneren
Het is momenteel niet mogelijk om producten te retourneren in de winkel. Heb je een product wat retour komt maar loopt de uiterlijke retourdatum af voor 9 februari 2021? Dan mag je het artikel t/m uiterlijk 23 februari 2021 nog retourneren in jouw bijSTOX vestiging. Let op! Alleen op vertoon van de kassabon.

Kerstartikel retourneren (geldt voor online en winkel)
Helaas is het niet mogelijk om ke…

Lees meer...

Verkopen wij je gewenste artikel (nog) niet online? Dan kun je gebruik maken van onze bel & bestel service:

Bel of mail en geef je bestelling door aan onze klantenservice van ons hoofdkantoor in Roermond. . 

bijSTOX Roermond 
Tel: 088-3456100 
Mail: serviceroermond@bijstox.nl 

Advies nodig? Mail dan je vraag en telefoonnummer naar jouw bijSTOX winkel. En je wo…

Lees meer...

Onze dierenafdeling is helaas gesloten. Je kunt je dierenvoeding bestellen via onze bel & bestel service.

Bel of mail en geef je bestelling door aan onze klantenservice van ons hoofdkantoor in Roermond. . 

bijSTOX Roermond 
Tel: 088-3456100 
Mail: serviceroermond@bijstox.nl 

Advies nodig? Mail dan je vraag en telefoonnummer naar jouw bijSTOX winkel. En je word…

Lees meer...

Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang is de levertijd?
VERZENDKOSTEN | Orderwaarde ONDER €75 = €7,99
VERZENDKOSTEN | Orderwaarde BOVEN €75 = GRATIS

Indicatieve levertijd
3-5 werkdagen 

Eigen bezorgdienst in héél Limburg en delen van Brabant, Gelderland en Noordrijn-Westfalen  

Onze …

Lees meer...

BijSTOX heeft 3 vestigingen gelegen in Limburg. Je kunt ons vinden in Heerlen, Maasbracht, en Roermond. Klik op de plaatsnaam voor de routebeschrijving.

Lees meer...

Heb je al eens in je spambox gekeken? Daar kan je mail altijd in terecht zijn gekomen. Indien je toch niks hebt ontvangen, mail dan naar klantenservice@bijstox.nl of bel naar 088-3456101.

 

Lees meer...

Dit kan komen door een slechte internet verbinding of door te weinig saldo. Ververs je webpagina of betaal op een andere manier. Lukt het nog niet? Bel 088 - 3456101 of mail klantenservice@bijstox.nl en we helpen je graag verder.

Lees meer...

3 - 5 werkdagen levertijd

Je bijSTOX bestelling wordt binnen 3 - 5 werkdagen geleverd. Met uitzondering van tuinmeubelen, parasols en COSI. We bezorgen niet op zondagen en/of feestdagen.

Levertijd tuinmeubelen, parasols en COSI

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op bijSTOX.nl, neemt Timmermans Tuinmeubelen contact met je op om een bezorgdatum af te spreken. 
Zij streven ernaar je bestelling binnen …

Lees meer...

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag. Wij bezorgen niet op zondagen en feestdagen. 

Lees meer...

Je ontvangt altijd 1 dag van tevoren een e-mail met de informatie dat je bestelling de volgende dag wordt bezorgd. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Controleer altijd eerst even je spambox. Momenteel is het volgen van je bestelling via een track-en-trace nog niet mogelijk. Wij streven er altijd naar om je tijdig te informeren mocht de levertijd, om welke redenen dan ook afwijken.

Lees meer...

Het kan altijd een keer voorkomen dat je niet tevreden bent over je online aankoop. Onbeschadigde en ongebruikte producten mag je binnen een termijn van 14 dagen na aankoop retourneren met het originele aankoopbewijs. Voor binnen-en buitenplanten geldt een termijn van 8 dagen na aankoop. Je kunt je producten gratis retourneren in één van onze vestigingen in Heerlen, Maasbracht, Roermond of Venlo. Of je kunt je producten per post retourneren. De retourkosten bij…

Lees meer...

Het kan altijd een keer voorkomen dat je niet tevreden bent over je bestelling of bezorging. Neem gerust contact met ons op en mail naar klantenservice@bijstox.nl of bel naar 088 – 3456101. Zo kunnen we onze service verbeteren.

Lees meer...