Bloempotten voor buiten

Last van kale, ongezellige plekken in jouw tuin of rondom het huis? Dan zijn bloempotten voor buiten een goed idee! Een grote bloempot of een groep kleine bloempotten brengt al snel veel sfeer in jouw tuin. Het assortiment bloempotten voor buiten wordt regelmatig vernieuwd, hierdoor kunnen we goed inspelen op de trends die er op dat moment zijn.

Kijk ook eens bij: Buiten plantenbakken | Balkonbakken | Hangpotten | Pot accessoires

1 - 2 van 2 producten

Terracotta bloempotten

Terracotta bloempotten zijn de klassiekers onder de bloempotten. In onze tuincentra in Roermond, Heerlen, Maasbracht en Venlo verkopen we terracotta bloempotten in verschillende maten. De terracotta bloempot is één van de goedkoopste bloempotten die er is. Wil je dus een gezellige tuin maar heb je geen zin om daar veel geld aan uit te geven? Ga voor de terracotta bloempot!

Wat fijn is aan de terracotta bloempot is dat deze een standaard drainage gat onderin heeft. Hierdoor hebben jouw planten of bloemen nooit last van 'natte voeten'. Terracotta bloempotten zien er vrijwel allemaal identiek uit, maar een voordeel is dat ze makkelijk zelf te pimpen zijn! Heb jij dus een specifieke kleur of motief in uw hoofd? Koop dan een terracotta bloempot en decoreer deze naar jouw eigen wensen.