Tuinmeubelen

De tuinmeubelen uit de collectie van bijSTOX zijn een aanwinst voor je tuin. Voor ons complete aanbod tuinmeubelen kun je terecht bij één van onze drie vestigingen in Heerlen, Venlo of Roermond. In samenwerking met Timmermans Tuinmeubelen, is een selectie van deze tuinmeubelen nu ook online te bestellen. Bestellingen boven de €500,- worden door Timmermans Tuinmeubelen GRATIS thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de €500,- worden €50,- bezorgkosten in rekening gebracht.

*Tuinmeubels zijn aanwezig in Heerlen, Roermond en Venlo.

Tuinmeubels kopen

Tuinmeubels kopen doe je bij Tuincentrum bijSTOX. Wij hebben een ruim assortiment aan:

  • Tuinbanken
  • Parasols
  • Loungesets
  • Tuinstoelen

& nog veel meer. Wij bieden hoge kwaliteit tuinmeubels aan voor een voordelige prijs. Met het lekkere weer is het natuurlijk van belang om tuinmeubelen in de tuin te hebben staan die lekker zitten. Zo wordt je tuin een verlengde van de woonkamer. Met de tuinmeubels van bijSTOX kun je nog uren buiten natafelen na die heerlijke barbecue buiten!

Allerlei soorten tuinmeubelen koop je bijSTOX

Van teak gemaakte tuinbanken tot prachtige loungesets, bijSTOX heeft het allemaal. Ons aanbod tuinmeubelen gaat continu met de trends op dit gebied mee. Op het moment zijn de hardhouten banken en prachtige loungesets één van de trends op dit gebied. Natuurlijk verkopen wij ook losse tuinstoelen, je kunt zelf prachtige kussens hiervoor uitzoeken. Op deze manier kun je gemakkelijk de tuinset creëren die het beste bij jouw stijl past. Sommige tuinsets die wij verkopen zijn inclusief kussens, terwijl bij andere je deze los nog moet aanschaffen. Ons assortiment tuinmeubelen zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een ruim aanbod aan tuinkussens te hebben. Ook voor het onderhoud van je tuinmeubels kun je terecht bijSTOX. De tuinmeubelen die wij verkopen zijn onderhoudsvriendelijk, maar eens in de zoveel tijd hebben zij toch nog een onderhoudsbeurt nodig. Op deze manier houd je bijvoorbeeld de warme kleur bij jouw teak houten meubels. Voor ons complete aanbod kun je gerust langskomen bij één van onze drie vestigingen in Heerlen, Venlo of Roermond. Met de tuinmeubelen van bijSTOX zit je gegarandeerd goed!

Tuinmeubelen-kopen-bijstox

Waar je rekening mee moet houden bij het kopen van tuinmeubelen

Bij de aanschaf van een nieuwe set tuinmeubelen moet je met een paar dingen rekening houden. Er zijn namelijk zoveel verschillende opties mogelijk, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet! Ten eerste ben je natuurlijk op zoek naar een tuinset die bij de rest van jouw tuin past. Zorg ervoor dat de tuinmeubelen mooi zijn, maar vergeet niet op te letten hoe de tuinbank of tuinstoel zit! Een teak houten tuinbank zit natuurlijk anders dan een loungeset. Ook de prijs-kwaliteit verhouding van de tuinmeubelen moet goed zijn. 

Voor meer informatie over het aanbod tuinmeubelen bijSTOX kom je naar één van onze vestigingen in Heerlen, Venlo of Roermond. Onze medewerkers helpen je graag met deze aankoop. Met de tuinmeubelen van bijSTOX kun je de komende paar jaar weer heerlijk in de tuin zitten. Voor vragen kun je gerust contact met ons opnemen.