Elektrisch tuingereedschap

Elektrisch tuingereedschap draagt op vele manieren bij aan optimaal tuinonderhoud. Plus, voor grote en zware klussen scheelt het een hoop werk en inspanning als je het juiste gereedschap bij de hand hebt.

Kijk ook eens bij: Bewateringsgereedschap | Handgereedschap | Snoeigereedschap 

Elektrisch tuingereedschap voor optimaal tuinonderhoud

Er zijn verschillende soorten elektrisch tuingereedschap waarmee je jouw tuin zo goed mogelijk kunt onderhouden. Voor verschillende klussen en doeleinden zijn er diverse soorten en maten elektrisch gereedschap. Zo kun je denken aan:

  • Bladblazers
  • Elektrische grasmaaiers
  • Hakselaars
  • Hoge druk reinigers

Elektrisch tuingereedschap voor snel en zorgvuldig onderhoud

Sommige klusjes zijn prima te doen met handgereedschap, maar zodra de omvang toeneemt wordt het toch een stuk zwaarder. Bijvoorbeeld het snoeien van de heg, dat kan zo'n 4 keer sneller met elektrisch snoeigereedschap dan met een ouderwetse snoeischaar. Zo ook het maaien van het gras, of bijvoorbeeld het fijnmalen met een hakselaar. Door deze klussen een stukje makkelijker en sneller te doen, houd je weer tijd over voor andere klusjes in de tuin die je misschien wel een stuk leuker vindt om te doen! 

Elektrisch tuingereedschap BijSTOX

 

Alle tuingereedschappen voor tuinonderhoud

Ook op het gebied van elektrisch tuingereedschap zijn er verschillende soorten verkrijgbaar op het gebied van gazon, snoeien, reiniging en bladblazers. Zo hebben wij onder andere verschillende soorten grasmaaiers en trimmers, maar ook hogedrukreinigers, hakselaars, verschillende soorten snoeigereedschap en verticuteermachines. Van al deze gereedschappen zijn er verschillende typen verkrijgbaar. Welke je het beste kan kiezen hangt af van jouw eigen (merk)voorkeur en de grootte van je tuin.

Voor een persoonlijk advies over de verschillende apparaten, heten we je van harte welkom bij één van onze vestigingen in Heerlen, Roermond en Venlo.