Tuingereedschap

Met het tuingereedschap van bijSTOX wordt het tuinieren nog gemakkelijker. Én leuker! Zo kun je veel meer doen in de tuin met minder tijd, omdat tuingereedschap de zware klussen makkelijker maakt. Bekijk hier een selectie van ons assortiment of kom langs bij één van onze tuincentra in Roermond, Heerlen of Venlo.

✔ bijSTOX.nl bezorgt in héél Limburg ✔ Gratis bezorging vanaf €50 ✔ Vandaag besteld, overmorgen in huis ✔ Onze eigen bezorgdienst komt bij je langs van maandag t/m zaterdag

Handgereedschap kopen

Handgereedschap voor in de tuin kopen doe je natuurlijk bijSTOX. Ons tuincentrum verkoopt handgereedschap voor iedere klus in de tuin, van klein tot groot. Ook kun je bij onze tuincentra terecht voor verschillende tuingereedschapsets. Deze zijn ideaal als je bijvoorbeeld verhuist van een appartement met balkon naar een huis met tuin. In deze tuingereedschapsets zit al het basis tuingereedschap wat je nodig hebt om je tuin op z'n mooist te houden. Ook voor ander handgereedschap voor in de tuin ben je bijSTOX aan het juiste adres, wij verkopen onder ander het volgende handgereedschap:

  • Schoffels
  • Woelers
  • Onkruidstekers
  • Bijlen
  • Snoeischaren

Koop tuingereedschap bijSTOX

Elektrisch tuingereedschap

Wil je je tuin goed kunnen onderhouden, maar heb je hier niet veel tijd voor of wordt het allemaal een beetje zwaar? Dan zijn de elektrische gereedschappen van bijSTOX een mooie aanwinst om te hebben. Elektrisch tuingereedschap is ideaal voor kleine en grote klussen in de tuin. Het maakt het werk in de tuin minder zwaar en zorgt ervoor dat klussen die normaal veel tijd in beslag nemen, veel sneller gaan! Met het elektrisch tuingereedschap van bijSTOX houd je jouw tuin mooi en bied je de planten de juiste verzorging. Ben je nog niet helemaal overtuigd om elektrisch gereedschap te kopen? Bedenk dan dat je met een ouderwetse snoeischaar waarschijnlijk vier keer zo lang bezig bent om de heg te snoeien dan met elektrisch tuingereedschap! Je kunt bijSTOX terecht voor onder andere het volgende elektrisch tuingereedschap:

  • Elektrische grasmaaiers
  • Bladblazers
  • Hakselaars
  • Heggenscharen

Tuingereedschap van goede kwaliteit is het halve werk

Met tuingereedschap van de juiste kwaliteit wordt werken in de tuin nog makkelijker. Je bent er namelijk zeker van dat het tuingereedschap van bijSTOX van goede kwaliteit is én dus lang mee gaat. Sommige elektrische producten zijn voorzien van garantie, zodat als deze onverwachts stuk gaan er altijd een oplossing is. Het goede kwaliteit tuingereedschap wat je kunt kopen bijSTOX is te koop voor een relatief lage prijs. Zo ben je er altijd verzekerd van dat bijSTOX de juiste prijs biedt. Goedkoop tuingereedschap koop je dus bijSTOX. Naast dat ons handgereedschap en elektrisch gereedschap al voordelig is geprijsd, hebben wij ook regelmatig acties en aanbiedingen. 

Grasmaaiers, bladblazers, heggenscharen kopen

Meer informatie over tuingereedschap kopen bijSTOX

Wil je meer informatie over het kopen van tuingereedschap bijSTOX? Kom dan lang bij één van onze tuincentra in Roermond, Heerlen of Venlo. Ook kun je natuurlijk contact met ons opnemen en wij beantwoorden graag al jouw vragen over ons aanbod tuingereedschap. Hopelijk zien we jou snel terug bij één van onze vestigingen. Wil je heerlijk ontspannen na een dagje in de tuin hebben gewerkt? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment tuinmeubelen.