Welke kerstthema's vind je bijSTOX?

Welke kerstthema's vind je bijSTOX?

Fijne kerst! Yes, bijna kerst! Hoeveel dagen tot kerst? Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten tot de feestdagen in 2019. Weet jij al wat je dit jaar in je kerstboom hangt? Of hoe je de kerstsfeer in huis brengt? Vier kerst in de stijl die bij jou past en laat je inspireren bijSTOX. In de kerstshow kun je inspiratie opdoen in verschillende kerst thema’s. Zo is er altijd een stijl of een mix van stijlen en kun jij nieuwe kerstherinneringen maken die bij jou en je interieur past. Van roze kerstversiering tot aan houten kerstartikelen. Heb jij kerstdecoratie ideeen nodig? Lees dan snel verder. Make it a December to Remember!

Kerst


 

Kerst 2019

Kerstversiering kopen in allerlei soorten trends: je vindt het allemaal bijSTOX. Je kunt een combinatie verwachten van klassieke, moderne, warme en opvallende kerstthema’s en kerstartikelen. Hierin worden alle kerstaccessoires, kerstversiering en kerstartikelen op een unieke en omvangrijke manier aan je gepresenteerd. Kan jij niet wachten om je eigen unieke kerstgevoel thuis te creëren? Om je op weg te helpen wij de verschillende kersttrends voor je op een rijtje gezet.

Kersttrends-2019

Haal de natuur in huis met het thema NATURE LOVERS

Botanische sferen bepalen al enkele jaren de woontrends en dat geldt dus ook voor kerst. Tegenwoordig hebben we niet alleen planten in de woonkamer, maar ook in de keuken, badkamer en slaapkamer. Hoe meer groen, hoe beter. En dit zie je ook volop terug in deze kersttrend. Dit jaar wordt dennengroen gecombineerd met lichtgoud, mosterdgeel, wit en eucalyptus. Voeg hier natuurlijke elementen aan toe, zoals een vachtje en houten accessoires, en je hebt een warme natuurlijke kerstsfeer in huis. Je kunt hier alle kerstdecoratie op aanpassen zodat alles in huis & tuin een mooi geheel wordt. 

Ervaar de winterse wonderen van de natuur in huis met het thema WINTERS BLAUW

Deze kersttrend is geïnspireerd op de Noordpool waarin iglo’s, Eskimo’s, vuurhaarden en ijsschotsen in de boom niet weg te denken zijn. Combineer natuurlijke materialen, sneeuw, plaids en kleuren als winterwit, zilver, blauw en cashmere bruin. Met deze kersttrend heb je gegarandeerd een witte kerst in je woonkamer. Ook leuk om als kerstcadeau te doen: kerstballen in deze natuurlijke stijl. 

Kerst thema SPEELS & TRADITIONEEL

Houd je meer van een traditionele kerst met een modern tintje? Dan is het thema SPEELS & TRADITIONEEL iets voor jou! Samen met de familie spelletjes spelen, een heerlijk kerstdiner nuttigen, de haard aan, de kado’s onder de kerstboom en de kleuren rood & groen maken voor jou het kerstgevoel compleet. Combineer het met de kleuren roze & wit, muziekdozen en bewegende kerstfiguren. Zo maak je er dit jaar een waar kindersprookje van.

STOER INDUSTRIAL is een modern thema met een industriële touch

Deze kersttrend is knus en stoer tegelijk. Combineer koel blauw, wit en zwart voor het industriële sfeertje met beige en donkerrood voor de knusse uitstraling. Voeg er houtelementen en accessoires in grijstinten aan toe en je hebt een heel stijlvolle maar eenvoudige kerstsfeer gecreëerd.

Rood en fluweel zijn niet weg te denken in het thema RED VELVET

De naam zegt het al. Dit is een kersttrend waarin je pit en lef mag tonen, maar toch classy blijft. Combineer de kleuren rood, paars en goud met klassieke elementen, zoals luxe bloemen en strikken, in alle maten en soorten. Voeg hier en daar een speelse knipoog toe met dieren- en bloemenprintjes.

Ben je meer een tijdloos type? Ga dan voor LANDELIJK LUXE

Met de stijlvolle Britse ruitjes gecombineerd met houten elementen en kleuren als ossenbloed, kerstrood, groen en wit creëer je een knusse en traditionele kerstavond voor de hele familie. Voeg er hier en daar goud aan toe en je hebt gelijk een luxere uitstraling.

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er genoeg kerst ideetjes die je zelf thuis kunt toepassen. Mix&match er lekker op los met kerstverlichting voor buiten, binnen, kerstdecoratie en kerstfiguurtjes. 

Kunstkerstbomen