Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is al heel lang niet meer nep te noemen. Een kunstkerstboom is namelijk bijna niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden én heeft bovendien velen voordelen ten opzichte van een echte kerstboom. Zo is een kunstkerstboom altijd even mooi, ze gaan lang mee en de kerstboom geeft geen overlast van naalden. Ideaal als je kinderen of huisdieren hebt natuurlijk. Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen verkrijgbaar in enorm veel soorten en maten. Welke grootte en kleur past bij jou? Laat onze werknemers je helpen bij het maken van deze keuze. 

Plan route

Kunstkerstboom met verlichting

Een kunstkerstboom is erg snel en gemakkelijk neer te zetten in jouw huis rondom Kerst. Er zijn allerlei soorten kunstbomen die verschillen in materiaal en constructie verkrijgbaar in ons tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen. Heb je bijvoorbeeld geen zin om lang bezig te zijn met het versieren van jou kerstboom? Of vind je het aanbrengen van de kerstboomverlichting gewoon helemaal niet leuk of zelfs lastig? Dan is een kunstkerstboom met verlichting de ideale oplossing voor je. Dit is natuurlijk wel zo fijn, want nu kun je jouw huis snel omtoveren in de mooie en gezellige kerstsferen. 

kunstkerstboom met lichtjes

Wat is een mooie kunstkerstboom?

Waar moet je opletten bij het kopen van een kunstkerstboom? Een mooie kunstkerstboom kopen is best een hele opgave. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een unieke kunstkerstboom maar kom je er zelf niet helemaal uit? Of twijfel je bijvoorbeeld tussen een echte kerstboom of een kerst zonder naalden? Kom dan gezellig bij ons langs in Roermond, Venlo of Heerlen. Je kunt bij ons tuincentrum enorm veel soorten kunstkerstbomen vinden. Denk maar aan een kleine kunstkerstboom, witte kunstkerstboom of een mooie authentieke groene kerstboom. Kleine kerstbomen zijn ideaal wanneer je niet veel ruimte hebt thuis, maar wél wilt genieten van de gezellige kerstsfeer. Verder zijn er dus de unieke witte kunstkerstbomen voor de wat moderne en hippe mensen onder ons. Ook kun je bij ons tuincentrum in Roermond, Venlo of Heerlen kiezen voor een groene kerstboom met sneeuweffect, of één zonder sneeuw, of voor een kunstkerstboom met verlichting. Kijk rustig rond en bereid je voor op een gezellige en knusse kerst!

Vind jouw mooiste kunstkerstboom

Kies je voor een kunstkerstboom met verlichting? Dan zijn de lampjes in de kerstboom altijd mooie verdeeld en zie je haast de snoeren niet. Ook zijn er kunstkerstbomen te vinden met sneeuw of volledig versierde kunstbomen. Wil je toch liever zelf de kerstboom versieren? Maak dan de keuze voor een kunstkerstboom zonder verlichting of versiering. 

goedkope kunstkerstboom kopen

Witte kerstboom: de kersttrend van dit jaar

Als je eens wat anders wilt dan de simpele groene dennenboom als kerstboom, dan is de witte kerstboom ideaal voor jou. Hierdoor creëer je thuis een éxtra winterse en tegelijkertijd elegante uitstraling. Het leuke en originele aan een witte kerstboom is dat de kerstversiering daarin nog beter tot zijn recht komt. Je kunt namelijk losgaan met allerlei soorten kerstballen, kerstlichtjes en pieken. Tussen de witte dennentakken vallen de gekleurde kerstballen en kerstslingers namelijk extra goed op. Deze witte kerstbomen lenen zich er dan ook uitstekend voor om een bepaald kleurthema te kiezen. Je kunt je bij onze kerstshow goed laten inspireren met de mooiste kerstthema's. Je kunt je witte kunstkerstboom bijvoorbeeld simpel versieren met alleen maar rode of juist blauwe kerstballen, maar het is ook mogelijk om creatief te doen en bijvoorbeeld houten kersthangers op te hangen. Of wat dacht je van een vrolijke kerstboom met allemaal verschillende kerstballen in alle kleuren van de regenboog? Wees gerust creatief dit jaar! 

kleine en witte kunstkerstboom

De kleine kerstboom is ook helemaal hip

Heb je niet zoveel ruimte thuis of wil je simpelweg geen grote kerstboom, maar wel je jouw huis in volle kerstsfeer brengen? Kies dan voor een kleine kerstboom of ook wel: mini-kerstboom. Een mini-kunstkerstboom is een sfeervolle toevoeging aan je woon- of slaapkamer, en een kerstboompje met verlichting maakt het thuis nóg gezelliger. Naast mooie kunstkerstbomen, verkopen wij in ons tuincentrum ook kerstverlichting, kerstversiering en normale kerstbomen. Kom gezellig langs en bekijk het zelf! Ook voor kerstversiering, kerstverlichting en andere kerstdecoratie hoef je niet verder te zoeken!