Kerstbomen

Kerst begint pas bij het kopen van een mooie kerstboom bijSTOX! Voor welke kerstboom kies jij dit jaar? Een mooie volle boom  of juist een smalle kerstboom? Je hebt ruime keuze uit alle soorten kerstbomen in het tuincentrum. Groot of klein, voor binnen of buiten: jouw ideale boom zit er gegarandeerd ook tussen!

Vind jouw ideale kerstboom bijSTOX

bijSTOX is helemaal klaar voor de feestdagen! Kom de allermooiste kerstboom uitkiezen zodat je al vroeg kunt genieten van alle mooie kerstbomen. Ieder jaar bieden we jou weer volle en naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Echte kerstbomen koop je voor het échte kerstgevoel en hoe fijn is het om verwelkomt te worden met een heerlijke dennengeur in huis? Een echte kerstboom heeft charme en creëert sfeer en gezelligheid in jouw huis tijdens de koudere maanden van het jaar. Je kunt bijSTOX terecht voor echte kerstbomen in pot of je kunt kiezen voor gezaagde kerstbomen. Zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken. Welke kerstboom neem jij in huis? Ben je liever op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Ook deze vind je in het tuincentrum in Roermond, Venlo en Heerlen. Creëer nu ook jouw perfecte Kerst!

Kerstboom Nordmann kopen bijSTOX

Voor welke soort kerstboom kies jij?

Er zijn tal van verschillende kerstbomen bij ons te vinden. Een van de meest populairste soorten kerstbomen blijft toch altijd de Nordmann-spar. De populariteit van deze kerstboom is vooral ontstaan doordat de naalden van Nordmann-sparren nauwelijks uitvallen. Wist je dat de naalden van een Nordmann-spar ook nog eens enorm zacht zijn? Erg fijn natuurlijk! Waar de Nordmann kerstboom bekend staat om haar goede kwaliteit, staat de fijnspar juist bekend om haar heerlijke geur. Verder staan Servische sparren en blauwsparren vooral bekend om hun prachtige kleur. Verder hebben beide kerstbomen een blauwachtige gloed over de naalden; wat zorgt voor een magisch effect. Welke soorten zijn er eigenlijk allemaal te koop bijSTOX? Wij verkopen onder andere de volgende kerstbomen:

  • Nordmann-sparren
  • Servische sparren
  • Blauwsparren
  • Fijnsparren

Kerstboom versieren met lichtjes en kerstdecoratie

Een kerstboom met lichtjes is de échte sfeermaker tijdens de kerstdagen. Kerstlampjes zijn er bijSTOX voor binnen, buiten en voor in de kerstboom. Wil je ook kerstverlichting bij het raam of LED lampjes in de kerstdecoratie? Ook dat is mogelijk bijSTOX. Kerstverlichting en kerstversiering buiten in de bomen en aan de gevel maken het plaatje compleet! Kom langs bijSTOX, want bij ons vind je enorm veel soorten kerstverlichting. Voor elke plek & elke stijl.

Versierde kerstboom kopen

Nog meer Kerst?

Ben je ook zo gek op de kerstdagen? Kom inspiratie bij onze kerstshow opdoen en vraag al je vragen aan onze medewerkers. Zij weten alles over de verzorging van kerstbomen en alles over de laatste kersttrends. Fijne feestdagen!