Bloempotten

Ben jij opzoek naar bloempotten voor binnen of buiten? Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze. Kom langs in ons tuincentrum in Heerlen, Roermond of Venlo voor ons complete assortiment.

Bloempot kopen - Roermond, Venlo en Heerlen

Wij verkopen onder andere de volgende soorten bloempotten:

  • Bloempotten voor binnen
  • Bloempotten voor buiten
  • Balkon- en hangbakken
  • Terracotta bloempotten

Bloempotten voor binnen

Bloempotten voor binnen zijn gedurende het hele jaar van belang. Bloemen kunnen jouw huis namelijk écht opfleuren. Als deze bloemen in een pot staan die bij jouw stijl past, voegt het ook nog wat extra's toe aan jouw interieur! Ons aanbod bloempotten voor binnen varieert van klein tot groot en van landelijk tot modern. Ga jij voor een bloempot in zwart, wit of grijs? Deze kleuren passen vrijwel bij ieder interieur. Of kies je toch liever een bloempot die iets meer opvalt met bijvoorbeeld een felle kleur? Tuincentrum bijSTOX heeft het allemaal! Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Roermond, Venlo of Heerlen om ons gehele aanbod te bekijken. 

Bloempotten voor buiten

Wij verkopen ook veel bloempotten voor buiten. Heb jij last van kale, ongezellige plekken in jouw tuin of rondom het huis? Dan zijn bloempotten een goed idee! Een grote bloempot of een groep kleine bloempotten brengen snel en gemakkelijk veel sfeer in jouw tuin. Het assortiment bloempotten voor buiten wordt regelmatig vernieuwd, hierdoor kunnen wij goed inspelen op de trends die er op dat moment spelen. Op dit moment zijn bijvoorbeeld de klassieke terracotta bloempotten erg in trek. Heb jij ze al in huis?

Tuincentrum roermond, venlo en heerlen

Balkon- en hangbakken

Woon jij in een appartement of flat? Of heb je een balkon bij jouw huis die wel wat decoratie kan gebruiken? Ga dan voor een balkon- of hangbak! Met één of meerdere balkonbak(ken) fleur je binnen no-time jouw balkon op. Vul de hangbak met jouw favoriete bloemen en het balkon wordt een plekje waar je graag jouw tijd doorbrengt. Ook de buren die uitkijken op jouw balkon zullen je dankbaar zijn.  Een hangbak is een slimme en handige oplossing voor iedereen met een balkon! 

Terracotta bloempotten

Terracotta bloempotten zijn de klassiekers onder de bloempotten. Wij verkopen terracotta bloempotten in verschillende maten. De terracotta bloempot is één van de goedkoopste bloempotten die er is. Wil je dus een gezellige tuin maar heb je geen zin om daar veel geld aan uit te geven? Ga voor de terracotta bloempot! Wat fijn is aan de terracotta bloempot is dat deze een standaard drainage gat onderin heeft. Hierdoor hebben jouw planten of bloemen nooit last van 'natte voeten'. Terracotta bloempotten zien er vrijwel allemaal identiek uit, maar een voordeel is dat ze makkelijk zelf te pimpen zijn! Heb jij dus een specifieke kleur of motief in uw hoofd? Koop dan een terracotta bloempot en decoreer deze naar jouw eigen wensen. 

Vragen over bloempotten

Mocht je vragen hebben over ons aanbod bloempotten kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in ons tuincentrum in Roermond, Venlo of Heerlen. Op de pagina contact zijn ook de adressen van de verschillende tuincentra te vinden, zo zie je precies welke het dichtste bij jou in de buurt staat. Wij staan in Heerlen, Roermond en Venlo zeven dagen per week voor jou klaar! Naast mooie bloempotten verkoopt ons tuincentrum ook veel kamerplanten zoals de grote kamerplant en de bloeiende kamerplant