Tuintrend: De hangstoel

Tuintrend: De hangstoel

Je ziet 'm bijna nooit ‘onbemand’ en je ziet 'm steeds vaker in je omgeving voorbij komen. Let maar eens goed op. Ik heb het natuurlijk over de hangstoel, ook wel hang-ei genoemd. Die is niet meer weg te denken uit het huidige tuinmeubel aanbod.  Vorig jaar is de trend van de hangstoel voor binnen ontstaan, maar voor buiten is die in 2018 natuurlijk ook erg geschikt. Een echte eyecatcher en een lekker plekje om even heerlijk tot jezelf te komen of om een boekje te lezen. Kortom, de ultieme chill-plek!

Zit heerlijk die hangstoel! 

De meest populaire vorm van de hangstoel is ovaal. Daarom ook wel een ei-stoel genoemd, maar ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Je ziet stoelen met open zijdes of ronde modellen. In een hangstoel liggen vaak dikke loungekussens waardoor je automatisch een relaxte houding aanneemt. Een actieve zit kan je creëren door de loungekussens op te kloppen, of door sierkussens achter je rug te plaatsen. Naast dat het comfortabel zit, heeft de hangstoel een knusse en speelse uitstraling.

Geef er je eigen ‘draai’ aan

Of je nu houdt van Modern & Scandinavisch, Stoer & Industrieel of Groen & Botanisch, de hangstoel kan gemixt worden met elke stijl. Geef er je eigen draai aan met leuke accessoires! Bijvoorbeeld tuinkussens met een leuke print, een warm en zacht vachtje of een stoere leren poef ernaast. Al deze accessoires kunnen ervoor zorgen dat je dit meubelstuk je eigen maakt en zorgen voor een knusse en gezellige sfeer in je tuin.

Bron foto's: Pinterest