Gratis boor- en inpakservice

  1. Gratis boorservice - Bij ons kun je jouw kerstboom aan de onderzijde laten voorboren met de EasyFix. Dit zorgt ervoor dat je boom altijd keurig in het midden van het waterreservoir en kaarsrecht komt te staan.
     
  2. Gratis inpakservice - Bij ons wordt je kerstboom altijd gratis ingepakt. Dit maakt hem lekker compact en zorgt voor een schone auto.

gratis-boorservice-inpakservice-kerstboom

TIP: Wanneer je jouw kerstboom laat voorboren, dien je een EasyFix standaard te kopen. 
 

 Het is vanaf nu tijd om de kerstboom in   huis te halen, maar jouw kerstboom moet   natuurlijk wel recht staan! Dat kan soms   best een gedoe zijn,  omdat de stam van   een boom niet altijd recht is. Maar met de   standaard van EasyFix is het zo gefixed!

 De EasyFix boort een verticaal waterpas gat in de stam. Als je het   gat op de EasyFix   zet dan heb je een rechte kerstboom. Bekijk de video hiernaast en je zult zien hoe   makkelijk het is!

 

 

Naalduitval voorkomen

Last van naalduitval? Zo voorkom je dit: als je thuis bent, moet je de boom gelijk uitpakken en laten acclimatiseren in garage of schuur. En natuurlijk snel voorzien van vocht, dit geldt zowel voor de kerstboom in pot als de gezaagde kerstboom.

Tot snel! team bijSTOX