De trendy innovatie TS WaterStone

De trendy innovatie TS WaterStone

Er komen steeds meer plantverzorgingstools op de markt, zelfs apps en elektronica. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Met de innovatieve én trendy WaterStone van TS Collection gaan we back to basic en komen we weer in contact met de natuur. Handig, verstandig en enorm stijlvol. 

WaterStone, aangenaam! 

Mogen wij je voorstellen aan de WaterStone van TS Collection? Dé oplossing voor gemakkelijk watermanagement in jouw urban jungle.  Herken je dat? Dat je door de planten de jungle niet meer ziet? Deze plant eens per week en veel in één keer, die plant ernaast heeft het liefste meerdere kleine beetjes. Of was het nu andersom? 

Water geven gaat toch vaak mis, ondanks de vele handige apps op je mobiel. Je bent vergeten de app te updaten of de app houdt geen rekening met de standplaats van de plant en de omstandigheden in jouw woning. Dan hangt opeens een plant slap of ligt er wortelroet op de loer omdat je veel te veel water hebt gegeven! Met de WaterStone gaan we weer back to basic. De plant  kan zelf bepalen hoeveel water ze nodig hebben. Superhandig! 

 

Zo werkt de WaterStone

Het enige dat je hoeft te doen is water bijvullen en liefde geven. Zo werkt het: 

  • De watersteen vullen met water en daarna druk je hem rustig in de aarde bij de wortels van de plant. Zo hebben de wortels altijd vocht genoeg; 
  • Daarna check je af en toe of er nog genoeg water in de steen zit. Dat kan door het krukje van de steen te halen. Met een kleine gieter, of onder de kraan vul je de steen weer bij.

 

 

De watergeefsteen is verkrijgbaar bijSTOX tuincentrum Heerlen, Roermond en Venlo. De WaterStone is niet alleen super praktisch, maar past ook nog eens perfect in een stijlvol en trendy interieur. We hebben ze in verschillende modieuze kleuren en meerdere vormen.

Bron: www.tscollection.nl
Tags: