BijSTOX steunt stichting Villa Joep

BijSTOX steunt stichting Villa Joep

‘Crisis maakt creatief’ en dat geldt zeker voor bijSTOX. Eerder deze week kwam eigenaar Peter Stox in het nieuws dat met de aankondiging van de verlengde lockdown seizoensplanten op de kwekerij van bijSTOX blijven staan als ze niet tijdig verkocht kunnen worden. Seizoensplanten weggooien is de laatste optie. Daarom heeft Stox met zijn team gisteren, op Wereld Kankerdag, een passende actie bedacht. Er is besloten om per direct de seizoensplanten uit eigen kwekerij online te verkopen voor kwekersprijzen. Per verkochte tray zal bijSTOX 1 euro doneren aan Villa Joep; het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

Verse seizoensplanten uit eigen kwekerij
Er groeien en bloeien ruim 350.000 seizoensplanten op eigen kwekerij van bijSTOX. Kweker Johan heeft topkwaliteit planten als violen, primula’s en vergeet-me-nietjes met heel veel liefde en passie gekweekt voor verkoop in de bijSTOX winkels. Helaas is het door de verlengde lockdown niet mogelijk om de planten in de winkels te verkopen. Daarom de keuze om de verkoop online door te zetten.

Bestel hier seizoensplanten

Over Villa Joep
Over dit goede doel heeft bijSTOX niet lang na hoeven denken. Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Daar wil Villa Joep verandering in brengen. Villa Joep is de inspirator en aanjager van activiteiten die leiden tot het uit de wereld helpen van neurblastoom. Als invloedrijke spin-in-het-web verbinden ze families, behandelaars en onderzoekers om er gezamenlijk alles aan te doen om uiteindelijk neuroblastoom te verslaan. Om dat doel te bereiken is nóg meer wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk.

Waarom Villa Joep?
BijSTOX draagt dit goede doel een warm hart toe. Helaas komt het voor de dochter van onze collega Simone wel heel dichtbij. "Mijn dochter Vera vecht tegen Neuroblastoom kanker. Deze agressieve, uitgezaaide variant houdt ons al een jaar in zijn greep en helaas geeft hij zich nog niet gewonnen.

Op dit moment pakken we de laatste strohalm en volgt Vera MIBG radiotherapie. Dit betekent dat Vera 2 keer +/-7 dagen in complete afzondering zit en zich erg eenzaam voelt".

Actie
Bestel t/m 3 maart 2021 seizoensplanten bijSTOX online en steun hiermee Villa Joep. Voor iedere verkochte tray zal 1 euro worden gedoneerd aan dit goede doel. Hiermee hopen we iedereen in deze tijd wat extra voorjaarsgevoel te bezorgen. Samen dragen we ons steentje bij aan dit goede doel. Kies in de winkelwagen voor thuisbezorgen of kies ervoor om jouw bestelling af te halen in één van de bijSTOX vestigingen.

Groen geluk voor iedereen die seizoensplanten koopt én een mooie bijdrage voor stichting Villa Joep. Dat is wat we als bijSTOX willen bereiken!

Bestel hier seizoensplanten