Ontdek de kersttrends van 2020 bijSTOX

Ontdek de kersttrends van 2020 bijSTOX

Kersttrends 2020

Vind jij de kerstdagen ook de leukste tijd van het jaar? Wie eigenlijk niet!? Kerst staat nu eenmaal gelijk aan gezelligheid, lekkernijen, liefde en warmte! Geniet er ook in 2020 tot in de puntjes van, want het vliegt dit jaar vast weer vliegensvlug voorbij. Weet jij al hoe je dit seizoen de kerstsfeer in huis en tuin brengt? Vier kerst in de stijl die bij jou past en laat je inspireren bijSTOX. In de kerstshow ontdek je ook dit jaar weer verscheidene kerstthema’s. Zo is er altijd een stijl of een mix van stijlen die bij jou en je interieur passen. Of wil je dit jaar juist eens compleet out of the box denken? Alles mag! Heb jij kerst ideeën nodig? Wij lichten de kersttrends van 2020 nog even goed uit! Make it a december to remember!

Kersttrends 2020

Kerstversiering heb je in alle denkbare soorten en maten. Bij elke trend hoort namelijk weer een specifieke selectie. Je kunt een combinatie verwachten van traditionele, stoere, warme en natuurlijke kerstthema’s en dus kerstartikelen. In onze kerstshow worden alle kerstartikelen op een unieke en omvangrijke manier aan je gepresenteerd. Kan jij niet wachten om je eigen unieke kerstgevoel thuis te creëren? Je vindt het allemaal bijSTOX. Om je op weg te helpen hebben wij vast de vijf verschillende kersttrends voor je op een rijtje gezet.

  1. Out of Africa
  2. Winternight

  3. Traditionele kerst

  4. City Holiday

  5. Soft Nature

Kerstdecoratie kopen | bijSTOX

1. Haal het beest in je naar boven met het thema 'Out of Africa'

Panterprintjes en tijgerkoppen zie je niet alleen veel terug in het modebeeld. Ook in het interieur kan je er niet omheen! Jungle meets exotic is een trend die al een tijdje in de Nederlandse huishoudens te zien is. Een zebraprint op je kussenhoes, gedroogde bladeren in een vaas of een zacht vachtje over de bank? Wij hebben deze exotische trend nu tot een ware kersttrend omgetoverd. Tijgers, rotan, mooi mandwerk en droogbloemen zie je volop terug in deze kersttrend. Die items zijn namelijk prima in een kerstig jasje te stoppen. Dit jaar worden bruine tinten als camel, donkerbruin en terra gecombineerd met glimmende kleuren als lichtgoud en parel. Durf te combineren met meerdere dierenprints en maak het af met luxe artikelen, zoals een gouden kandelaar. Palmbomen, aapjes en grote planten...Tijdens de mooiste tijd van het jaar waan jij je als het ware in een luxe safari-lodge. Past deze trend bij jou?

2. Breng het sneeuwlandschap naar binnen met het thema 'Winternight'

Wie is er stiekem niet dol op sneeuw? Let it snow is niet voor niks één van de meest gezongen kerstliedjes. Deze trend gaat over het naar binnen halen van het sneeuwlandschap. Zo'n winterse berghut op de Noordpool straalt een sfeervol gevoel uit dat je met deze kerststijl eenvoudig in huis kunt brengen. Bij sneeuw denk je al gauw aan kou, maar deze trend zet een warm en knus gevoel juist voorop: combineer verschillende tinten blauw en wit en voeg er warme en natuurlijke materialen aan toe. Denk aan vachtjes, plaids, kaarsen en heel veel hout. Zo zet je direct een natuurlijke en stoere stijl neer, zonder dat er sneeuw hoeft te vallen.

Kerstdecoratie kopen | bijSTOX

3. Ben je meer een tijdloos type? Ga dan voor traditioneel

Met deze kersttrend kan je eigenlijk niks fout doen. Het is dan ook nauwelijks een trend te noemen, omdat we deze stijl elk jaar terugzien - al is het vaak in een nét wat ander jasje. Stijlvolle Britse ruitjes en strikjes combineer je eenvoudig met houten elementen. Kleuren als ossenbloed, kerstrood, groen en wit zijn onlosmakelijk verbonden aan kerstmis en onmisbaar bij deze stijl. Voeg er hier en daar goud aan toe en je hebt gelijk een luxere uitstraling. Bedenk hoe het huis van de kerstman eruit ziet en vertaal deze stijl naar je eigen interieur. Het resultaat zal een warm, knus, maar bovenal op en top kerstig huis zijn!

4. Geef je huis een stoere touch met 'City holiday'

Je hoeft je niet in een houten hutje op de Noordpool te wanen om het kerstgevoel in huis te halen. Mag het van jou een stukje subtieler, maar ben je wel gek op woonaccessoires? Deze trend viert kerst op een wat stoerdere en stadse manier. Toch is deze stijl ook knus en luxe. Combineer de kleuren wit, zilver, grijs en zwart en voeg stoere vintage meubelen en accessoires toe. Een basic gevoel gaat zo hand in hand met een wat ruigere uitstraling. Je ziet onder andere veel sterren terug in de decoraties die bij deze trend passen. Voordat je het weet heb je jouw woonkamer omgetoverd tot een luxe penthouse met uitzicht op de skyline van de stad.

5. Ga voor een romantische kerst met het thema 'Soft nature'

Ben je een ware romanticus en dol op pastellen? Waar bovengenoemde trend een rauw randje heeft, heeft deze kerststijl juist een romantisch en zacht gevoel. Denk aan pastellen, planten, droogbloemen en vergrijsde tinten. Deze trend is perfect voor de landelijke en romantische types onder ons. Combineer de natuur met zachte pasteltinten en kleuren als saliegroen, lila en roze. Voeg hier zachte, aaibare en vrouwelijke elementen aan toe, en je haalt de prachtige bevroren natuur in huis. Mag het iets minder zoet? Combineer deze elementen dan met een mosterdgroen of bordeaux. Ook mag een magisch glimmertje niet ontbreken!

Kerstdecoratie kopen | bijSTOX

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn er genoeg kerst ideetjes die je zelf kunt toepassen. Kies de perfecte kerstboom uit, decoreer 'm met passende verlichting en versiering en kleed je huis aan als een winters kerstpaleis. Kom langs bij de kerstshow openingsweken van bijSTOX en laat je inspireren!