bijSTOX en Timmermans Tuinmeubelen slaan de handen ineen

bijSTOX en Timmermans Tuinmeubelen slaan de handen ineen

bijSTOX en Timmermans Tuinmeubelen: een samenwerking waar we trots op zijn! Met deze samenwerking kun je in één keer slagen voor alles in je tuin: planten, tuinartikelen én tuinmeubelen. Door de combinatie van meer dan 50 jaar ervaring op tuinmeubelgebied en meer dan 50 jaar ervaring op tuincentrumgebied, weten wij zeker dat je tevreden de deur uit loopt. Vanaf nu vind je meubels van Timmermans Tuinmeubelen zowel bijSTOX Heerlen als bijSTOX Roermond, dus wij heten je van harte welkom!

 

Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX

Kom naar Timmermans Tuinmeubelen bijSTOX in Heerlen en Roermond en ontdek het veelzijdige aanbod. Loungesets, tuintafels, tuinstoelen, tuinhaarden, parasols, noem maar op. Vanaf nu kun je het hele jaar door plezier beleven aan je tuin! Dankzij het huis-, tuin- en dierassortiment van bijSTOX, gecombineerd met het ruime tuinmeubelassortiment van Timmermans Tuinmeubelen, vind je alles voor uw tuin voor de zomer én winter.

 

Onze voordelen

Bij ons betaal je nooit teveel voor je tuinmeubelen dankzij onze laagste prijsgarantie, een belofte die wij 100% waarmaken. Daarnaast krijg je vanzelfsprekend deskundig advies van onze medewerkers, zodat je met de beste koop naar huis gaat. Ook streven wij ernaar om de tuinmeubelen zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren, zodat je van iedere zonnestraal kunt genieten! Daarbij is een groot assortiment ook online te bestellen via onze website www.bijstox.nl.