februari: Maand van de Gebitsverzorging

februari: Maand van de Gebitsverzorging

Voorkomen is beter dan genezen!

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Daarom vragen we elk jaar in februari aandacht voor dit probleem tijdens de ‘Maand van de Gebitsverzorging’. Maar natuurlijk verdient het gebit van je hond en/of kat ook de rest van het jaar alle aandacht! Wij helpen je alvast op weg met deze drie stappen om het gebit van je hond of kat goed te verzorgen. Want gebitsproblemen voorkomen is beter dan genezen!

 

Stap 1:

Poets elke dag de tanden van je hond of kat. BijSTOX tuincentrum Heerlen, Roermond en Venlo hebben we verschillende producten om het gebit van je huisdier gezond te houden. Vraag onze medewerkers voor productkennis en advies!

 

Stap 2:

Laat het gebit van je hond of kat controleren door een dierenarts. Wist je dat je bij Lintjeshof gezelschapsdieren bijSTOX Roermond nu €10,- korting krijgt op alle gebitsbehandelingen? Klik hier om een afspraak te maken voor een gebitscontrole bij Lintjeshof bijSTOX Roermond en profiteer van je voordeel.

 

Stap 3:

Koop gebitsverzorgende snacks bijSTOX tuincentrum Heerlen, Roermond en Venlo. Wat dacht je van bijvoorbeeld Pedigree Dentastix? Het is wetenschappelijk bewezen dat deze dagelijkse kauwsnack 80% de ontwikkeling van tandsteen kan verminderen. Dit is dus een passende oplossing om de tanden van je hond gezond en krachtig te houden! Maar ook voor andere gebitsverzorgende snacks kun je bijSTOX terecht. Onze medewerkers adviseren je graag.

Bron: afbeelding: Pedigree.nl