Ontdek alle producten voor jouw knaagdier

Knaagdieren zijn geliefde huisdieren door hun knuffelbare uiterlijk. Niet alleen volwassenen, maar vaak ook kinderen zijn weg van huisdieren. Je kunt een echte band opbouwen met verschillende knaagdieren en het is dus ook hartstikke belangrijk om jouw knaagdieren goed te verzorgen. Je kunt een konijn of cavia kopen, maar zij hebben natuurlijk wel een hok en voeding nodig! BijSTOX ben je op het juiste adres als het gaat om het verzorgen van jouw knaagdier. 

Verschillende soorten knaagdieren

De verzamelnaam knaagdieren bevat veel verschillende soorten dieren die erg van elkaar verschillen. Je hebt misschien nog geen keuze gemaakt, maar weet wel dat je op zoek bent naar een knaagdier. Uit welke dieren kan je dan onder andere kiezen? Denk aan een schattig:

  • Konijn
  • Hamster
  • Cavia

Voordat je een knaagdier aanschaft, zul je eerst goed moeten overwegen wat de eigenschappen zijn van het dier. Sommige knaagdieren kunnen prima alleen leven, terwijl andere dieren zoals de cavia echt een maatje moeten hebben. Wist je bijvoorbeeld dat ook niet alle knaagdieren van lichamelijk contact met mensen houden? Juist! Er zijn dus nog veel eigenschappen die je moet weten voordat je een knaagdier aanschaft. Heb je twijfels of vragen? Kom dan langs bijSTOX of neem contact met ons op! Houd ook altijd in je achterhoofd dat niet ieder dier in combinatie met een knaagdier kan wonen.

Verzorging van jouw knaagdier

Als je eenmaal een knaagdier zoals een konijn of ratje hebt aangeschaft, heeft deze verschillende dingen nodig. Ten eerste moet het knaagdier natuurlijk een plekje in huis krijgen met een hok waar het dier kan slapen. Ook is voeding erg van belang, een verkeerd dieet kan namelijk voor gezondheidsproblemen bij jouw knaagdier zorgen! Om dit te voorkomen hebben wij in ons tuincentrum alleen voeding voor knaagdieren van goede kwaliteit. Heb je vragen over de voeding van jouw knaagdier? Vraag het dan aan één van onze medewerkers in het tuincentrum in Roermond of Heerlen of neem contact met ons op.

Alles voor jouw knaagdier bijSTOX

Kom gerust eens langs om ons assortiment te bekijken en maak jouw knaagdier blij! Knaagdieren zijn lieve dieren die toch nog best wat verzorging eisen. Het hok moet eens in de zoveel tijd worden schoongemaakt en knaagdieren moeten altijd de beschikking hebben tot schoon drinkwater. Bedenk nog maar eens goed of een knaagdier echt iets is voor jou en als je de keuze hebt gemaakt zien we je graag bij onze dierenafdeling bijSTOX! Om jouw knaagdier zoveel mogelijk liefde te geven, zul je wat producten moeten aanschaffen. bijSTOX ben je op het juiste adres voor al jouw producten voor knaagdieren, waaronder:

  • Hokken
  • Voeding
  • Speeltjes

 

Kijk ook eens bij: