Nieuw planten concept bijSTOX Venlo

Nieuw planten concept bijSTOX Venlo

Groen geluk vind je bijSTOX

Of je nu gaat voor bont, gezond, zorgeloos, groot of trendy geluk. Groen geluk vind je bijSTOX! We gunnen iedereen zijn of haar groen plantengeluk. Of je nou houdt van een orchidee, een monstera of een cactus. Of een combinatie. Groen geluk creëer en bepaal je zelf.  

Het concept is uniek en verrassend voor de klant. “Ik kan op deze manier klanten beter uitleggen wat elke plant kan toevoegen aan hun groen geluk”, aldus Ine op de kamerplantenafdeling van bijSTOX Venlo. Samen met Ine heeft Greenbaze (logisiteke groenverdeler) en de marketingafdeling bijSTOX het concept bedacht, uitgewerkt en ingericht. “Trots ben ik op mijn eigen planten'winkel’ binnen het tuincentrum. Ik bedacht er tevens bij dat ik de klant volledig wil ontzorgen. Niet alleen op het gebied van advies, maar ook extra groen geluk service (inpakken, oppotten en meer)”, vertelt Ine. 

Het groene geluk
De kamerplantenafdeling in Venlo is één oase van groen en gekleurd geluk. De planten zijn ondergebracht in hun eigen ‘wereld’ van bont, gezond, zorgeloos, groot, klein en trendy geluk. De klant kiest voor kleur en sfeer in huis met bont geluk en planten zoals een Orchidee, een Bromelia of een Anthurium. 

De Air So Pure planten zijn ondergebracht onder gezond geluk. Wist je dat deze planten de lucht gezonder maken en ze staan ook nog mooi in het huis of op kantoor de Ficus Benjamina,  Nephrolepis,  Calathea en Spathyphillum. 

Hele dankbare planten zijn Sanseveria, de Peperomia, de cactus en meer. Heel hip en goed te verzorgen. Voor zorgeloos geluk dus. Het verschil tussen groot en klein geluk is duidelijk. Met de Monstera zet je grote stappen in huis. De miniplantjes combineer je met een leuk potje. De keuze is reuze hierin. Ben je je eigen groenstylist in huis? Of vind je het gewoon leuk om mee te gaan met de laatste trends? Dan ben jij een trendy gelukszoeker en ben jij bijvoorbeeld een pannenkoekenplant-type. 

Kortom: binnen het plantenconcept bijSTOX in Venlo vindt iedereen zijn of haar eigen groen geluk!
Meer info: marketing@bijstox.nl