Echte Kerstbomen Kopen

De keuze voor een echte kerstboom, is vaak vanwege de heerlijke dennengeur en omdat een echte boom volgens veel mensen toch net wat meer sfeer geeft. Een grote kerstboom is een echte eyecatcher in je woonkamer. Maar wat is eigenlijk een goede hoogte voor een boom? De meest verkochte kerstbomen hebben een lengte van 1.85 tot 2.15 meter. BijSTOX vind je bomen in allerlei maten, tot wel 5 meter hoog.

Bij aankoop van een gezaagde kerstboom ingepakt in net ontvang je een waardecheck ter waarde van €10. Geldig t/m 8 januari in één van onze winkels.

Voorwaarden zijn te lezen op de waardecheck.

 

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 24 producten

Vind jouw ideale kerstboom bijSTOX!

bijSTOX is helemaal klaar voor de feestdagen! Kom snel de allermooiste kerstboom uitkiezen zodat je al vroeg kunt genieten van je opgetuigde boom. Ieder jaar bieden we jou weer volle en naaldvaste bomen die er de hele decembermaand prachtig bijstaan. Echte kerstbomen koop je voor het échte kerstgevoel en hoe fijn is het om thuis verwelkomt te worden met een heerlijke dennengeur? Een echte kerstboom heeft charme en creëert gezelligheid in jouw huis tijdens de koudere en donkere maanden van het jaar. Je kunt bijSTOX terecht voor echte kerstbomen in pot of je kunt kiezen voor gezaagde kerstbomen. Kies je voor zachte of harde naalden en sierlijke of stevige takken? Welke kerstboom neem jij in huis? Ben je liever op zoek naar een mooie kunstkerstboom? Ook deze vind je in onze webshop. Creëer nu ook jouw perfecte kerst!

Kunstkerstbomen
 

Kerstboom kopen | bijSTOX

Voor welke soort kerstboom kies jij?

Wij hebben tal van verschillende kerstbomen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande bomen.

  • Nordmann-sparren
  • Servische sparren
  • Blauwsparren
  • Fijnsparren

Een van de meest populairste soorten kerstbomen blijft toch altijd de Nordmann-spar. De populariteit van deze kerstboom is vooral ontstaan doordat de naalden van Nordmann-sparren nauwelijks uitvallen. Wist je dat de naalden van een Nordmann-spar ook nog eens enorm zacht zijn? Dat is erg fijn tijdens het ophangen van de kerstversiering! Waar de Nordmann kerstboom bekend staat om haar goede kwaliteit, staat de fijnspar juist bekend om haar heerlijke geur. Verder staan Servische sparren en blauwsparren vooral bekend om hun prachtige kleur. Dit is omdat beide kerstbomen een blauwachtige gloed over de naalden hebben. Dit zorgt voor een magisch effect. Met een boom die bij je past ga je dus een magische kerst tegemoet!

Kerstboom versieren met lichtjes en kerstdecoratie

Een kerstboom met lichtjes is de échte sfeermaker tijdens de kerstdagen. Kerstlampjes zijn er bijSTOX voor binnen, buiten en voor in de kerstboom. Wil je ook kerstverlichting bij het raam of LED lampjes in de kerstdecoratie? Ook dat is mogelijk bijSTOX. Kerstverlichting en kerstversiering buiten in de bomen en aan de gevel maken het plaatje compleet! Neem een kijkje op onze webshop, want bij ons vind je enorm veel soorten kerstverlichting. Voor elke plek & elke stijl.

Kerstboom kopen | bijSTOX

Nog meer Kerst?

Ben je ook zo gek op de kerstdagen? Shop dan nu online je kerstspullen bijSTOX. Fijne feestdagen!

Ontdek ook onze kerstversiering!