Grote kamerplanten

bijSTOX biedt gemakkelijk te verzorgen en grote kamerplanten aan die ideaal zijn voor op kantoor, thuis of om cadeau te geven. Wacht niet langer en vrolijk ook een saaie hoek op met een mooie grote kamerplant!

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 31 producten

Breed assortiment grote kamerplanten

Zoals we net al zeiden komt een grote kamerplant vaak voor op kantoor. Hoe komt dit nu eigenlijk? Een grote kamerplant is vaak een stuk makkelijker in onderhoud in vergelijking tot een kleinere kamerplant zoals de Orchidee. Vooral de grote kamerplant die weinig licht nodig heeft, is ideaal voor op jouw werk. 

Ideaal op kantoor: luchtzuiverende kamerplanten

Een grote kamerplant heeft niet alleen een de functie als échte eyecatcher, deze woonplanten bieden ook vele andere voordelen! 

  • Ze zijn enorm gezond
  • De luchtkwaliteit verbetert
  • Minder stress en daarom welzijn verhogend

Dus waar wacht jij nog op? Maak het thuis gezellig met onze makkelijke en hippe kamerplanten! Naast ons aanbod van grote kamerplanten, hebben wij ook genoeg andere kamerplanten zoals bloeiende kamerplantengroene kamerplantenmakkelijke kamerplanten en luchtzuiverende kamerplanten. Ook hebben wij nog potgrond voor jouw kamerplant te koop en andere diverse voeding en verzorging producten

Tuincentrum Roermond, Venlo en Heerlen

 

Grote kamerplanten hoeven niet duur te zijn

Een echte Urban Jungle wordt pas echt gecreëerd met meerdere kamerplanten van verschillende formaten. Ook de afwisseling tussen kamerplanten met pot of zonder pot zorgt voor dit weelderige effect. Get creative! Het is natuurlijk ook wel zo fijn als de verzorging van een hippe plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom van groot belang. Wij hebben voor jou onze top 3 grote kamerplanten met al hun kwaliteiten samengesteld om je te helpen bij het uitzoeken van je nieuwe groene huisgenoot. 

Top 3 grote kamerplanten

  1. Gatenplant - Monstera ‘Pertusum’
  2. Cactus - Euphorbia ingens
  3. Palmlelie - Yucca elephantipes

Gatenplant - Monstera ‘Pertusum’

Wie kent deze populairste grote kamerplant niet? De unieke Monstera staat bekend om zijn grote ronde bladeren met gaten erin. De Monstera kamerplant is een tropische, grote klimmer met eigenlijk hele simpele eisen. Ideaal wanneer je dus geen groene vingers hebt! Het enige dat je hoeft te onthouden is: zet de plant op een wat donkere plek staat en geef ze niet te veel water. Bovendien zuivert deze Gatenplant ook nog eens de lucht en kun je hem (samen met zijn kokosstok) ook gebruiken als hippe roomdivider. Erg handig als je wat kleiner woont! 

Standplaats: halfschaduw/schaduw | Water: regelmatig water geven | Extra: luchtzuiverend en makkelijk te verzorgen.

Cactus - Euphorbia ingens

Deze stoere cactus steelt de show in vrijwel iedereens interieur. Deze decoratieve kamerplant is naast zijn leuke uiterlijk ook nog eens heel makkelijk qua verzorging. Deze kamerplant is groot en grillig, maar heeft geen grote pot nodig. Dit maakt de plant enorm geschikt voor een wat kleinere plek in de kamer. Doordat cactussen een groot wortelstelsel hebben waar ze vocht in kunnen opslaan redt deze makkelijke kamerplant zich erg goed zonder water. Ook reguleert de cactus op deze manier zijn eigen voeding.

Standplaats: zon, zon, zon of volop licht | Water: alleen water geven als de grond helemaal droog is | Extra: super sterke plant, weinig onderhoud.

Palmlelie - Yucca elephantipes

De Yucca is een stoere plant met een stoere naam. Met zijn stevige bladeren en houten stam kan hij wel een stootje hebben, ideaal dus als je huisdieren of kleine kinderen hebt. De kamerplant houdt van een lichte standplaats en af en toe een scheut water. Een heerlijke, makkelijke plant dus! Een ideale kandidaat voor mensen die niet zulke groene vingers hebben. De Palmlelie groeit niet zo snel in de hoogte, dus wanneer je er eentje uit gaat zoeken in de winkel kun je zeker gaan voor een flink exemplaar. Wel maakt hij regelmatig nieuwe bladeren aan.

Standplaats: zon/halfschaduw | Water: regelmatig water geven | Extra: de Palmlelie kan van mei tot oktober ook buiten op een zonnige plek staan. Laat hem wel even wennen aan de zon.