Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten zijn een prachtige aanwinst voor jouw woning. Ons assortiment bloeiende kamerplanten is ruim, er zit vast en zeker wat voor je bij. Tuincentrum bijSTOX verkoopt de mooiste en felste bloeiende kamerplanten uit de omgeving!

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Populaire bloeiende kamerplanten

  • Anthurium of Flamingoplant
  • Orchidee of Phalaenopsis

Anthurium of Flamingoplant

De Anthurium of Flamingoplant is een populaire kamerplant in Nederland. De populariteit van deze kamerplant heeft verschillende redenen: ten eerste zijn de Anthuriums erg makkelijk om te verzorgen. De Flamingoplant heeft ongeveer twee keer per week een scheutje water nodig en er moet een beetje water gesprayd worden op de bladeren. De Flamingoplant is namelijk een tropische plant die een hoge luchtvochtigheid gewend is. Door soms een beetje water te sprayen op de bladeren van deze plant krijgt de Flamingoplant het idee dat hij op een plek staat met een hoe luchtvochtigheid. De Anthurium is de perfecte bloeiende kamerplant voor in uw huis omdat deze wel 600 verschillende soorten heeft. Zo past er altijd wel één bij jouw interieur. 

Orchidee of Phalaenopsis

De Orchidee komt in verschillende kleuren en maten. Het is een bloeiende kamerplant met een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Mocht je denken dat een Orchidee of Phlaenopsis moeilijk te verzorgen is, dan heb je het mis! Een Orchidee staat het liefst op een lichte plek, maar niet direct in het licht. In de zomer is één keer per week water geven voldoende, terwijl in de winter één keer in de tien dagen genoeg is. Wel houdt de Orchidee van plantenvoeding, één keer per maand plantenvoeding tijdens de bloeiperiode is voldoende. Let wel op als je de plant op een eettafel zet dat deze niet bij een fruitschaal staat. Fruit stoot namelijk bepaalde gassen uit waardoor de plant snel verouderd. 

bloeiende-kamerplanten-heerlen-venlo-roermond-BIJStox

 

Potten voor bloeiende kamerplanten

Een mooie, bloeiende kamerplant in jouw huis zorgt ervoor dat jouw interieur weer helemaal opbloeit. Een prachtige bloeiende kamerplant in een mooie bloempot is dan ook een echte aanwinst voor het interieur. Met de mooie schalen, manden of plantenstandaards- en krukjes die wij verkopen kun je jouw Orchidee, Flamingoplant of natuurlijk een prachtige Hortensia verpotten. Denk bijvoorbeeld aan een roze Hortensia in een zwarte bloempot: de ideale combinatie van mooi én stoer!

Bloeiende kamerplanten met luchtzuiverende werking

Er zijn bepaalde soorten bloeiende kamerplanten die een luchtzuiverende werking hebben. De lepelplant is een voorbeeld van een bloeiende kamerplant die de lucht zuivert. De lepelplant is dan ook een bloeiende kamerplant die ideaal is voor op kantoor, hij heeft een leuke uitstraling en zorgt voor een frisse lucht. Er bestaan meer dan 50 verschillende soorten lepelplanten, allemaal met een witte bloem die internationaal gezien wordt als een vredestichter. Heb je iets goed te maken met iemand? Geef dan een lepelplant!

Tuincentrum bijSTOX heeft een ruim assortiment aan bloeiende kamerplanten die prachtig staan in jouw huis. bestel ze online of kom langs in één van onze vestigingen in Heerlen, Roermond of Venlo. 

Neem ook eens een kijkje bij ons assortiment grote kamerplantenmakkelijke kamerplantencactussen en vetplantjes en luchtzuiverende planten!