Arrangementen

Ontdek op onze kamerplant afdeling het grote aanbod arrangementen en bloemstukken die kant-en-klaar voor jou klaarstaan. Leuk om een tafelstuk als cadeau te geven, maar ook zeker niet verkeerd om bij jou in huis de gezelligheid aan te brengen. Plantenstukjes kun je leuk combineren met verschillende potterie zoals glas, keramiek, kunststof en mandwerk. e liever voor een boeket arrangement? 

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

Ontdek het bloemen- en plantenarrangement

Heb je niet zo'n groene vingers en weet je eigenlijk niet zo goed wat je met al die schalen, plantenbakken, vazen of andere potten thuis aanmoet? Breng ze dan naar bijSTOX en laat een geheel arrangement voor je samenstellen. Onze werknemers zoeken de mooiste bijpassende planten en bloemen voor je uit die bij jouw bloempot en stijl passen en kunnen een prachtig bloemstukje maken. Arrangementen op maat zijn vaak het beste omdat ze dan helemaal naar wens zijn en passen bij jouw thuis. Je vindt bij ons verschillende soorten arrangementen:

  • Arrangementen op maat
  • Arrangementen met vetplanten of cactussen
  • Arrangementen met bloemen
  • Arrangementen met planten

Laat ons je helpen!

Onze werknemers in Roermond, Venlo & Heerlen zijn gek op bloemstukken en weten ook precies wat wél en wat niet bij elkaar past. Je kunt langskomen op onze kamerplanten afdeling waar onze kamerplanten met zorg zijn uitgekozen en samengesteld door onze specialisten. Zij kunnen je helpen om een mooi bloemstuk of plantenarrangement samen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Vetplantjes in jouw arrangement

Natuurlijk zijn er mensen die gek zijn op tuinieren en goed inzicht hebben in welke bloemen en planten dit seizoen actueel zijn. Heb je niet zo'n groene vingers? Geen probleem! Je kunt dan heel goed vetplantjes arrangementen maken bij ons tuincentrum. Er zijn genoeg leuke bloemstukjes te maken met vetplantjes zoals een leuke roodstenen kruik of schaal die gevuld is met de mooiste vetplantjes. Combineer dit met wat zand en steentjes en jouw arrangement is klaar! Geef jouw kantoor of huis net dat beetje extra luxe die het verdient. Ga jij voor een neutraal bloemstuk met een kunst Orchidee of ga j