Ontdek alle vogelartikelen

Ben jij ook zo gek op vogels? Van een gele kanarie tot aan een schattige parkiet: er zijn zoveel soorten vogels waar jij vogel benodigdheden voor kan kopen. Een leuk vogelhuisje is natuurlijk een van de meest belangrijke items om te kopen, maar ook het vogelvoer, vogelspeelgoed en andere vogel accessoires mogen niet vergeten worden. 

Vogel speelgoed

Vogelspeelgoed is een onmisbaar vogelaccessoire! Vogels zijn namelijk hele intelligente dieren en daarom is het belangrijk dat vogels zich niet gaan vervelen bij jou thuis. Van papegaaienspeelgoed tot aan parkieten speelgoed: er is voor iedere vogel een speeltje te vinden. Ook leuk voor de warmere dagen, is een vogelbadje waar de vogel lekker kan badderen én het is ook nog eens leuk om naar te kijken! Vertroetel jouw vogeltje daarom eens met een van de volgende vogelspeeltjes:

  • Klimtouw
  • Schommel
  • Vogelbadje
  • Educatief speelgoed
  • Spiegel

Vogelkooien voor binnen en buiten

Een plaats waar jouw vogel zich comfortabel moet voelen? Dat is natuurlijk een vogelkooi! Tuincentrum bijSTOX biedt vogelkooien (traliekooien) in veel verschillende soorten en maten. Voor ieder type vogel, is weer aan ander soort vogelkooi nodig, houd daar rekening mee. Er zijn losstaande vogelkooien, maar ook hangende vogelkooien te koop. Een papegaaienkooien en een parkietenkooi verschillen enorm van elkaar en zijn bewust zo ontwerpen. Of ze nu in de aanbieding zijn of niet, onze vogelkooien en volières zijn van top kwaliteit en altijd scherp geprijst.

Vogelvoer

Natuurlijk mogen we het vogelvoer niet vergeten! Het is belangrijk om jouw huisdier te voorzien van vogelvoer, maar ook de vogels buiten kunnen vaak wat extra voeding gebruiken. In de koude wintermaanden kan je gemakkelijk een handje meehelpen door vogelvoer te geven zoals pinda's, vetbollen of door middel van speciale (vogel)pindakaas in een vogelvoederhuisje. Verder kan je het gehele jaar door strooivoer geven, dit is namelijk een stuk minder vet dan het vogelvoer die je in de winter kan geven.

 

Kijk ook eens bij: