Ontdek alle hondenartikelen

Met zoveel hondenrassen op de wereld, zijn de juiste hondenartikelen belangrijk voor jouw hond. Je kan een puppy kopen, maar daar houdt het niet bij op! Er is hondenvoer nodig maar ook hondenriemen, halsbanden, hondenmanden en hondenspeeltjes mogen niet vergeten worden. bijSTOX biedt jou een gehele dierenwinkel in ons tuincentrum waar je terecht kan voor alles voor jouw trouwe viervoeter.

Alles tegen vlooien

Hondenspeeltjes voor plezier

Onze dierenwinkel in bijSTOX biedt jou hondenspeelgoed waar jouw puppy of volwassen hond erg blij van gaat worden. Honden zijn nu eenmaal dol op spelletjes en spelen graag met hun baasje of andere honden. Denk eens aan een leuke hondenknuffel waar jouw hondje niet meer zonder kan of een handig denkspelletje. Hiermee kan je jouw hond mentaal uitdagen en leren ze er ook nog eens heel veel van. Vaak is een lekkere hondensnack zoals een bot de beloning zodat je hond weet dat hij goed bezig is. We hebben talloze ballenwerpers, hondenbadjes, knuffels en andere hondenspullen die je hond geweldig gaat vinden. Kom langs in Roermond of Heerlen voor diverse soorten en merken dieren speelgoed.

Welke honden verharen niet

Veel mensen zijn allergisch voor honden, maar zijn stiekem gek op een schattige puppy. Wees niet bang, er zijn namelijk genoeg soorten honden die niet verharen, zoals:

  1. Dandie Dinmont-terriër
  2. Spaanse Waterhond
  3. Leeuwhondje
  4. Lakelandterriër
  5. Cairn Terriër
  6. Bichon frisé

Hoe vaak eten honden per dag?

Hoe vaak mag een puppy eten? Het is een vraag die we veelal te horen krijgen bijSTOX. Heb je een puppy thuis? Dan kan jouw hondje tijdens de leeftijd van 8 tot 12 weken zo'n vier keer per dag eten. Is jouw pup tussen de 12 weken en een halfjaar oud? Dan moet je de hond drie keer per dag voeren. Ouder dan 6 maanden? Dan kan je dit het beste terugbrengen naar twee keer per dag.

 

Kijk ook eens bij

Het is weer tijd om te sproeien

De temperaturen lopen weer op en dat betekent dat we de planten weer extra water moeten geven.
Bestel hier je nieuwe tuinslang