Pluktuin bijSTOX

Onze Pluktuin is op het moment GESLOTEN.
 Gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers? Dat kan op ons zonnige Pluktuin terras midden in het groen. Reserveren is niet nodig. Kids kunnen de beesten in de dierenweide knuffelen en heerlijk ravotten in de speelweide, rondrijden op de stoere speeltractors en naar hartenlust springen op het springkussen. Dit alles terwijl papa en mama kunnen genieten op het terras met uitzicht op de spelende kids. Kortom: een échte aanrader voor een dagje eropuit!


Ons Pluktuin terras is ook een leuke tussenstop voor een kopje koffie tijdens een wandel- of fietstocht. Zien we je snel?

Adres:
Stationsweg 72
6051KL Maasbracht
Telefoon: +31 (0)475 465 793
e-mail: maasbracht@bijstox.nl
 

Pluktuin Zomer Festival

Op 16 juli 2023 organiseren wij in onze Pluktuin weer het Zomer Festival. Marktkraampjes, live muziek, activiteiten voor de kinderen en natuurlijk een hapje en een drankje omschrijven deze dag in het kort. En dit alles natuurlijk middenin onze prachtige kleurrijke Pluktuin! 

Het Zomer Festival zal starten om 11:00 en eindigen rond 16:00 en de entree is GRATIS. 


 

Maisdoolhof

Ook dit jaar is het Maisdoolhof er weeren kunnen kids door de bijna 1000 meter aan gangenstelsel een weg naar de uitgang zoeken. In het doolhof zullen ze vragen tegenkomen die hen helpen met deze zoektocht. Kunnen jullie alle vragen vinden die Plukkie heeft verstopt? Houd je ogen goed open en let ook op vragen aan de linker- of rechterkant. Lees de vragen aandachtig en vind de weg naar de uitgang.

Entree p.p.: € 3,-

 

Pluktuin Trein

Ook dit jaar zullen jullie onze Pluktuin Trein kunnen vinden. In dit gezellige treintje kunnen de kids tegen een klein prijsje een ritje maken door de fruitbomen.

Entree p.p.: € 2,-

 

Pluktuin terras

Geniet midden in het groen van een kopje koffie met wat lekkers op ons Pluktuin terras. Kids kunnen in de tussentijd lekker ravotten in de speelweide of knuffelen met onze dieren in de dierenweide. Liever springen op het springkussen of een rondje rijden in onze Pluktuin trein? In de Pluktuin kan het allemaal.

Pluktuin

Benieuwd wanneer onze Pluktuin voldoende in bloei staat om te komen plukken? Volg ons op Facebook (Pluktuin bijSTOX) en Instagram (@pluktuinbijstox) voor meer informatie, inspiratie en de komende activiteiten.

Vier je verjaardag bij de pluktuin!

Ben je binnenkort jarig en zoek je een leuk uitje je met je vriendjes en vriendinnetjes? Dan is de Pluktuin in Maasbracht een leuke bestemming. Jij staat in het middelpunt en wordt hartelijk ontvangen door tuinman Plukkie! Er is voor de jarige een klein presentje en er wordt natuurlijk gezongen. 

Plukkie kan ook goochelen en zal zeker wat leuks uit zijn toverdoos toveren. Kunnen jullie ook toveren? Doe dan zeker mee. 
Vinden jullie het tof om een schat op te graven? Of kies je liever voor schmincken? 
Samen spelen we het spel 'Raden maar', waarbij jullie gaan voelen wat je niet kunt zien. 

Daarnaast mogen al je vriendjes en vriendinnetjes gebruik maken van:
Ons treintje, het springkussen, het Maisdoolhof, de speelweide en is er de mogelijkheid tot kleurplaten inkleuren. Hierbij zal de mooiste kleurplaat worden beloond met een leuke prijs. 

Het bovenstaande kinderfeestje kost 8,50 per persoon.
(Vanaf 6 kinderen, ontvangst en animatie ca. 30 minuten daarna vrij spel voor de kids. Er is geen eindtijd aan verbonden. Geschikt voor kinderen van 4 t/m ca. 10 jaar)

Het bovenstaande pakket kan met onderstaande worden aangevuld:
- Verjaardagstaart, vanaf 12,50 (8 stukken)
- Onbeperkt ranja, 2,- p.p.
- Frietjes met een kroket of frikandel, 4,- p.p.
- Wafel met suiker. 2,- p.p.

Reserveren?
Bel naar 06 53 18 04 81 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur)

Pluktuin bijSTOX

Pluk je eigen boeket

Het pluktuinseizoen is weer begonnen in onze pluktuin gelegen naast bijSTOX in Maasbracht. Helaas hebben we de afgelopen periode te maken gehad met ongunstige weersomstandigheden die een negatieve invloed hebben gehad op de groei en bloei van de bloemen in de Pluktuin. Hierdoor voldoet de kwaliteit en kwantiteit van en aantal bloemensoorten op dit moment niet aan de verwachtingen die we voorgaande jaren hebben geschept. Er zijn gelukkig een aantal bloemenvelden wel mooi opgekomen maar spijtig genoeg is dit niet zoals we het graag zouden willen zien. 

Uiteraard is iedereen die van bloemen en een dagje uit in de natuur houdt is bij ons van harte welkom. Volg ons op Instagram via @pluktuinbijstox voor de leukste inspiratie, maar ook activiteiten. De pluktuin is geopend volgens de openingstijden van bijSTOX Maasbracht.

1. Pak een mandje waar je de geplukte stelen in kunt leggen
2. Pak een snoeischaar
3. Pluk zoveel bloemen als je wilt (€0,50) per steel 
4. Reken af bij de kassa van bijSTOX
5. Je kunt er direct een boeket van laten maken bij de bloemenbalie in de winkel (€2,50 excl. groen)

Pluktuin bijSTOX bezoeken?

Onze pluktuin ligt naast de vestiging bijSTOX in Maasbracht. 

Bekijk hier de routebeschrijving