Pluktuin bijSTOX

YES! Ons sfeervolle Pluktuin terras is weer geopend! Gezellig bijkletsen onder het genot van een kopje koffie wat lekkers? Dat kan op ons zonnige Pluktuin terras midden in het groen. Reserveren is niet nodig. Kids kunnen de beesten in de dierenweide knuffelen en heerlijk ravotten in de speelweide, rondrijden op de stoere speeltractors en naar hartenlust springen op het springkussen. Dit alles terwijl papa en mama kunnen genieten op het terras met uitzicht op de spelende kids. Kortom: een échte aanrader voor een dagje eropuit!

Ook een leuke tussenstop voor een kopje koffie tijdens een wandel- of fietstocht. Zien we je snel?

Adres:
Stationsweg 72
6051KL Maasbracht
Telefoon: +31 (0)475 465 793
e-mail: maasbracht@bijstox.nl

 

Maisdoolhof

Ook dit jaar is het Maisdoolhof weer ingezaaid en kunnen kids zich vanaf begin juli door de bijna 1000 meter aan gangenstelsel een weg naar de uitgang zoeken. In het doolhof zullen ze vragen tegenkomen die hen helpen met deze zoektocht. Kunnen jullie alle vragen vinden die Plukkie heeft verstopt? Houd je ogen goed open en let ook op vragen aan de linker- of rechterkant. Lees de vragen aandachtig en vind de weg naar de uitgang.

Entree p.p.: € 3,50

 

NIEUW! Pluktuin Trein

Nieuw dit jaar is onze Pluktuin Trein. In dit gezellige treintje kunnen de kids tegen een klein prijsje een ritje maken door de fruitbomen.

Entree p.p.: € 1,-

 

Pluktuin terras

Geniet midden in het groen van een kopje koffie met wat lekkers op ons Pluktuin terras. Kids kunnen in de tussentijd lekker ravotten in de speelweide of knuffelen met onze dieren in de dierenweide. Liever springen op het springkussen of een rondje rijden in onze Pluktuin trein? In de Pluktuin kan het allemaal.

Openingstijden Terras

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
Zondag: 11.00 - 17.00 uur

Zomermarkt ‘Vier lokaal de zomer’

Beleven, proeven, inspireren voor jong en oud op onze gezellige zomermarkt.
Wij zoeken voor onze zomermarkt lokale ondernemers die een plekje willen bemachtigen om hun producten te verkopen.
Kosten stand: 25,-
(Voor goede doelen stellen we gratis stands beschikbaar)
Opgeven kan via marketing@bijstox.nl

Pluktuin

Benieuwd wanneer onze Pluktuin voldoende in bloei staat om te komen plukken? Volg ons op Facebook (Pluktuin bijSTOX) en Instagram (@pluktuinbijstox) voor meer informatie, inspiratie en de komende activiteiten.

Pluktuin bijSTOX bezoeken?

Onze pluktuin ligt naast de vestiging bijSTOX in Maasbracht. 

Bekijk hier de routebeschrijving