• Make it a December to Remember

    Make it a December to Remember

Vier de mooiste tijd van het jaar in de kerststijl die bij jou past

 

Weet jij al wat je dit jaar in je kerstboom hangt? Of hoe je de kerstsfeer in huis brengt? Vier kerst in de stijl die bij jou past en laat je inspireren bijSTOX. In onze kerstshow kun je inspiratie opdoen in verschillende thema’s. Zo kun je nieuwe kerstherinneringen maken die bij jou en je interieur passen.

Make it a December to Remember en vier de mooiste tijd van jaar in de kerststijl die bij jou past!

Je kunt een combinatie verwachten van klassieke, moderne, warme en opvallende kerstthema’s bijSTOX Heerlen, Roermond, Venlo en Maasbracht. Hierin worden alle kerstaccessoires en kerstartikelen op een unieke en omvangrijke manier aan je gepresenteerd. Kun jij niet wachten om je eigen unieke kerstgevoel thuis te creëren? Om je op weg te helpen hebben wij de verschillende kerststijlen voor je op een rijtje gezet.

Een deel van ons aanbod is nu ook online te bestellen.

>NAAR DE KERST SHOP<

Haal de luxe van Afrika in huis - Out of Africa

Afrikaanse sferen bepalen op dit moment de woontrends en dat geldt dus ook voor kerst. Dierenprintjes, vachtjes, mooi mandwerk en droogbloemen zie je volop terug in deze kersttrend.

Dit jaar worden bruine tinten als donker bruin en camel gecombineerd met kleuren als lichtgoud en parel. Durf te combineren met meerdere dierenprintjes en maak het af met luxe artikelen zoals een gouden kandelaar, mooie gedroogde bloemen en grassen en tijdens de mooiste tijd van het jaar waan jij je als het ware in een luxe safari-lodge.

Ervaar de winterse wonderen van de natuur in huis - Winternight

Deze kersttrend is geïnspireerd op het winterse landschap zoals de Noordpool met ijsberen en iglo’s. Haal het winterlandschap naar binnen en creëer je eigen luxe berghut gevoel.

Combineer verschillende tinten blauw en wit met elkaar en voeg er warme en natuurlijke materialen aan toe zoals vachtjes, plaids en houten accessoires.

 

 

 

 

Meer een romantisch type? - Soft Nature

Ben je meer een romantisch en landelijk type? Dan is de kerststijl SOFT NATURE iets voor jou. Planten en  vergrijsde tinten mogen in dit thema niet ontbreken.

Combineer de natuur met zachte pasteltinten en kleuren als saliegroen, lila en roze accentkleuren. Voeg hier zachte, aaibare en vrouwelijke elementen aan toe, en je haalt de prachtige bevroren natuur in huis.

 

 

 

 

 

Het hoort er bij en kan altijd - Traditionele kerst

Ga je voor tijdloos? Dan ga je voor de kerststijl TRADITIONELE KERST. Traditioneel rood en groen. Accessoires met stijlvolle ruitjes en/of strikken gecombineerd met verschillende tinten groen en rood creëer je een knusse en traditionele kerst voor de hele familie.

Voeg hier en daar goud aan je creatie toe en je hebt gelijk een luxere uitstraling.

 

Modern met een industrial touch - City Holiday

Deze kerststijl is knus en luxe tegelijk. Combineer de kleuren wit, zilver, grijs en zwart  en voeg vintage meubels en  accessoires er aan toe. En voordat je het weet, heb je jouw woonkamer omgetoverd tot een luxe penthouse met uitzicht op de skyline van de stad.

*In Maasbracht hebben we een kleiner assortiment aan kerst en zijn niet alle thema's gepresenteerd.