Na bijna 5 jaar met plezier onderdeel te hebben uitgemaakt van het Dierenplein centraal in Bij STOX, gaan wij onze praktijk medio 2021 voortzetten op de Jagerstraat te Roermond. Hier bouwen we aan een goed gefaciliteerde kliniek die volledig is ingericht naar de eigentijdse diergeneeskundige maatstaven. Wij zullen dan verder gaan onder een andere naam, nl. Dierenkliniek de Wijher Roermond.

Tot die tijd, kun je voor alle consultaties, operaties en de verkoop van voer en medicatie terecht op onze andere locatie in Roermond op het Gebroek.

Let op! Onze locatie bijStox in Roermond is vanwege de lockdown tot nader bericht gesloten.

Trimsalon

Onder de volledige verzorging van je huisdier valt natuurlijk ook de verzorging van zijn of haar vacht. Onze trimsters hebben niet alleen ervaring met honden, maar ook katten, konijnen en cavia's zijn welkom. Samen met jou bekijken we hoe jouw huisdier het best getrimd kan worden. Terwijl onze gediplomeerde trimsters jouw huisdier wassen, trimmen, knippen of plukken, kun jij rustig verder winkelen bij STOX. Vooralsnog trimt Lintjeshof in bijSTOX, in juli zullen ook de trimsalonklanten meegenomen worden naar de nieuwe kliniek.

Wassalon

Deze is helaas per direct te komen vervallen.

Openingstijden en contact

Maandag t/m vrijdag    
8.30 tot 18.00 uur 

Zaterdag         
9.00 tot 12.00 uur 

Zondag                               
Gesloten

Telefoonnummer:  0475-357900
E-mail: infogezelschapsdieren@lintjeshof.com
kijk voor meer informatie op de website van Dierenartspraktijk Lintjeshof. 

Let op! Onze locatie bijStox in Roermond is vanwege de lockdown tot nader bericht gesloten.