• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Elektrische barbecue

Een elektrische BBQ is perfect voor mensen die snel klaar willen zijn met het eten en gewoon willen genieten van het mooie weer. Steek gemakkelijk de stekker in het stopcontact en je kunt binnen 5 minuten beginnen. Dankzij de ingebouwde verwarmingselementen heb je geen last van rook, wat deze barbecues ook vaak geschikt maakt voor een balkon of klein terras.

Toon filter Verberg filter

Filter

Een elektrische BBQ: handig én functioneel

Een barbecue combineert gezelschap, koken en genieten allemaal in één. Het is toch ook heerlijk om op een warme zomerdag lekker lang samen te borrelen en te genieten van het weer. Een elektrische barbecue is daarbij enorm handig! Zo is een elektrische barbecue:

  • Veiliger dan een houtskool barbecue
  • Makkelijker schoon te maken
  • Snel opgewarmd

Een elektrische BBQ: handig én functioneel

 

Elektrische BBQ nauwelijks van houtskool te onderscheiden

Ja veel mensen zijn stiekem toch echt dol op de authentieke smaak van de houtskool BBQ, maar tegenwoordig worden de elektrische barbecues zó gemaakt dat je bijna geen verschil meer proeft. Dat betekent heerlijk genieten van het gemak van een elektrische barbecue met de smaak van de briketten. Een houtskoolbarbecue is, zoals we al benoemden, heel snel opgewarmd. Dit heeft vaak maar maximaal 5 minuten nodig en je kan al aan de slag! Is het toevallig een winderige dag? Dat maakt niet uit met een elektrische barbecue, want de weersomstandigheden spelen een veel minder belangrijke rol dan bijvoorbeeld bij een houtskool barbecue.

 

De schoonmaak van een elektrische BBQ

Wij bieden veelal barbecue accessoires aan waarmee je jouw elektrische barbecue gemakkelijk kunt reinigen. Maar een elektrische barbecue hoef je veel minder vaak en grondig schoon te maken dan een barbecue met houtskool. Heb je liever een andere barbecue? Kijk dan bij de gasbarbecue of houtskool barbecue.