Barbecues

Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, buiten het eten te bereiden? Barbecues zijn er in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende zijn de gasbarbecueelektrische barbecue en de houtskool barbecue. Online bieden we slechts een beperkte selectie BBQ's aan. Voor een groter aanbod en een uitgebreid advies, heten we je van harte welkom in één van onze vestigingen in Roermond of Heerlen.

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Barbecues op kolen, gas of elektriciteit? Wat is het beste?

Er zijn verschillende manieren om een barbecue te gebruiken en iedereen heeft uiteraard zijn of haar eigen voorkeur. Wil je bijvoorbeeld een echte 'houtskoolsmaak' aan je eten? Dan is de traditionele houtskool barbecue de juiste keuze voor jou. Naast deze houtskool barbecues verkopen we ook nog andere barbecues:

  • Traditionele houtskool BBQ
  • Elektrische BBQ
  • BBQ op gas

Natuurlijk heeft elke barbecue zijn eigen voordelen en nadelen. Wist je bijvoorbeeld dat een gasbarbecue binnen 10 tot 15 minuten heet is? Dat betekent dat je samen met je vrienden lekker snel kunt beginnen met BBQ-en. Ook hebben gasbarbecues weinig tot geen onderhoud nodig. Erg fijn natuurlijk! Wat de gasbarbecue als nadeel heeft, is dat deze relatief duur is en de barbecue neemt bovendien veel ruimte in.

Een elektrische barbecue heeft ongeveer dezelfde voor- en nadelen als een gasbarbecue. Ook heb je met een elektrische barbecue minder last van rookontwikkeling en is deze gemakkelijerk schoon te maken. Maar veel mensen missen dan toch de echte barbecuesmaak wanneer ze aan het barbecueën zijn.

Barbecues en accessoires van topkwaliteit

Natuurlijk hebben we hét barbecuemerk Weber in ons tuin assortiment. Je kunt bij ons terecht voor: Weber briketten, Weber brikettenstarters, toolset, wok en bakplaten. In onze tuincentra zijn ook barbecue-gerelateerde zaken verkrijgbaar. Denk aan:

  • Barbecue kookboeken
  • Rookaccessoires
  • Thermometers
  • Pizzastenen

Roermond, Venlo en Heerlijk barbecue kopen

 

Persoonlijk advies nodig?

Stel je prijs op een persoonlijk advies? Kom dan vrijblijvend langs bij één van onze tuincentra in Roermond of Heerlen.