Vuur & Terrasverwarming

Het is dé trend in tuinland om van je tuin een tweede woonkamer te maken, inclusief tuinset, buitenkeuken, sfeerartikelen én een kachel. Binnen kan je niet zonder, maar ook in de tuin is het heerlijk om even goed op te kunnen warmen met vuur of terrasverwarming. Zo worden de winterse tuinfeestjes of zwoele zomeravonden nóg gezelliger. Ontdek op deze pagina ons online assortiment tuinkachels, vuurschalen en andere terraswarmers. Bezoek één van de vestigingen van bijSTOX om ons assortiment in het echt te bekijken.

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 23 producten

Optimaal genieten met een vuurtje

Haal het meeste uit je tuin door deze zo comfortabel mogelijk in te richten. Zoals je weet is er hier in Nederland niet altijd een pijl op het weer te trekken. Zo kunnen de winters relatief warm zijn, terwijl we in de zomer met onze winterjas moeten lopen… Om optimaal van de tuin te kunnen genieten, is het dus zaak om voorzorgsmaatregelen te treffen. Door de tuin te verwarmen met een kachel, haard of vuurschaal heb je altijd een goeie reden om buitenshuis tijd door te brengen. Warm krijg je het sowieso! Er zit tevens een ander functioneel aspect aan, want je tuin wordt met een kachel of haard bijzonder verlicht.

Voor elke tuin een terrashaard

We verkopen verschillende producten die je helpen de tuin te verwarmen wanneer het zonnetje dat niet doet. Van decoratieve vuurschalen tot terrasverwarmers die een plekje onder de overkapping verdienen en van citronella kaarsen tot gezellige sfeerhaarden; voor iedere tuin en elk balkon is een geschikt product te vinden. Ze zijn er in verschillende modellen, formaten, kleuren en materialen. Ga je bijvoorbeeld voor elektrisch (infrarood), een kachel op gas of een haard die je met hout stookt? Rechthoekig, rond, romantisch, modern, stoer of robuust; wat je smaak ook is, bijSTOX matchen we je altijd aan een passend item.

Vuurschalen, terrashaarden en heaters kopen | bijSTOX

Let op: probeer bij het stoken van een fikkie altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de buren en het milieu. Doe het dan ook niet te vaak en zeker niet als er geen wind staat. De rook blijft dan immers lang hangen. Gebruik bij een houtgestookte kachel altijd verantwoord geproduceerd FSC haardhout.

Tijd voor een tuinfeestje

Ook het decoratieve element mag niet vergeten worden. Zo’n terrasverwarmer ziet er in veel gevallen bijzonder sfeervol uit. Nodig de buren, wat vrienden of familie uit om op een warme zomeravond gezellig te borrelen in de achtertuin. Wanneer het een beetje afkoelt kunnen jullie je verplaatsen naar het vuurtje. Zo’n sfeerhaard heeft niet voor niks het woord ‘sfeer’ in de naam. Het is immers een zeer gezellig plaatje wanneer jullie met z’n allen rond de haard zitten te kletsen. Pak er wat marshmellows bij om het feest compleet te maken!

Vuurhaarden en terrasverwarming kopen bijSTOX

Geef jouw buitenplek een warme opkikker met behulp van onze buitenkachels, vuurhaarden en andere soorten terrasverwarmers. Je zult zien, je gaat vaker en langer genieten van jouw buitenplekje. Welke haard zie jij zitten? Ontdek ons online aanbod of kom langs in één van de filialen van bijSTOX. Voor terrasverwarmers, maar ook voor andere sfeerartikelen, barbecues en tuinmeubels ben je bij ons aan het juiste adres. Zo maak je van jouw tuin of terras een prachtig plaatje waar je uren wilt vertoeven. Onze medewerkers staan voor je klaar en voorzien je graag van advies over ons aanbod.