Tuinstoel

Een tuinstoel soort die het vrijwel altijd goed doet? Dat is de wicker tuinstoel! Ben je een modern type en is jouw hele huis modern ingericht? Dan raden wij je aan om dit door te trekken naar de tuin door bijvoorbeeld een aluminium tuinstoel te kiezen. Deze stoelen voor de tuin zien er modern én luxe uit. Ben je wat klassieker ingesteld? Kies dan voor een tuinstoel in teakhout of een tuinstoel van vlechtwerk. Veel van deze materialen staan in bijna iedere tuin mooi! Je kunt kiezen voor een relax tuinstoel waar je heerlijk kan wegdromen met een goed boek of kiezen voor een simpele houten tuinstoel die je opleukt met diverse tuinstoel kussens. 

Toon filter Verberg filter

Filter

Diverse soorten tuinstoelen bijSTOX

Verschillende soorten tuinstoelen  

De perfecte tuinstoel -  ook op het balkon

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die een balkon hebben in plaats van een tuin. Wij raden onze klanten met een balkon aan om meerdere klapstoelen neer te zetten, zodat je altijd genoeg ruimte hebt. Ben je niet zo'n fan van een inklapbare tuinstoel? Dan kan je ook altijd nog kiezen voor een tuinstoel in een kleiner formaat. Op die manier heb je zowel in de tuin als op het balkon plezier van je tuinstoel!

Tuinstoelen zijn geregeld in de aanbieding

Zoals je ziet kun je jouw tuin of balkon redelijk eenvoudig inrichten met een leuke tuinstoel. Heb je de ruimte thuis? Dan kun je ook voor een complete tuinset kiezen. Zoek bijSTOX verschillende tuinstoelen bij elkaar, plaats er een leuke buitentafel, een parasol bij en stook de barbecue op! Onze tuintafels en tuinstoelen zijn geregeld in de aanbieding, zodat je kan genieten van een kwalitatieve tuinstoel die past bij jouw budget.