Loungeset

Het is je misschien niet ontgaan, maar er zijn enorm veel verschillende soorten loungesets voor in de tuin. Eén van de meest populaire soorten tuinmeubels is dan ook de loungehoek, die te herkennen is aan de hoekbank. Als je een grote tuin hebt, is deze tuinset ideaal om de ruimte in de tuin op te fleuren. Ook leuk: plaats eens een loungeset in je veranda of overkapping om ook in de koudere maanden van de tuin te genieten. Je kunt bijSTOX kiezen uit verschillende loungesets:

 • Hoek loungesets

 • Stoel-bank loungesets

 • Dining loungesets

 • Chaise longue loungesets

 • Stoel loungesets

Toon filter Verberg filter

Filter

loungeset aanbieding

 

Moderne loungesets

Onze loungesets kan je gemakkelijk uitbreiden met verschillende tuinmeubel accessoires zoals tuinkussens en winterhoezen. Het wordt steeds warmer in Nederland waardoor tuinmeubels zoals loungesetsparasols en tuintafels niet meer weg te denken zijn uit onze tuinen. Het leuke aan een tuin is dat je het interieur van binnen ook naar buiten kunt doortrekken. Je kan ervoor kiezen om het juist compact en klein te houden of je kiest ervoor om groots uit te pakken met een mega loungeset of complete tuinset. Er is van alles mogelijk! Hoe dan ook, met een loungeset creëer je een echte eyecatcher op je terras.

Populaire loungeset materialen

Na het bepalen van het formaat van de loungeset, maak je een keuze voor het materiaal van de tuinset. Drie populaire keuzes zijn: wicker, aluminium of teakhout.

 • Wicker
  Wicker loungesets worden ook wel kunststof vlechtwerk genoemd omdat zij gemaakt zijn van kunststof vlechtdraad. Iedere wicker tuinmeubel is een echte unieke creatie en is bovendien sterk en onderhoudsvriendelijk. 
  Aluminium
 • Veel mensen kiezen ook voor aluminium aangezien dit materiaal niet kan doorroesten en het materiaal ook nog eens enorm licht is. Hierdoor kan je gemakkelijk de tuinsets verplaatsen in de tuin.
 • Teakhout
  De teakhout loungesets zijn erg populair omdat het een duurzame houtsoort is. Het hout beschermt van nature tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast zorgt het hout ook nog eens voor een warme sfeer en een natuurlijke uitstraling. 

Moderne loungesets

Wat is dan de beste keuze?

Zoals je hierboven kunt lezen, is het aanbod erg veelzijdig wat de keuze voor een loungeset nog moeilijker maken. Er is ook geen goed of fout bij het maken van deze keuze. Wat wij wel altijd aanraden is om een grote ruimte te benutten door een complete dining loungeset te plaatsen of een prachtige hoek loungeset. Werk je juist met een kleinere ruimte? Dan zijn losse tuinstoelen en tuintafels de betere keuze.