Ligbed

Lekker genieten van de zomerse dagen in jouw ligbed in de tuin? Heerlijk toch? Een ligbed maakt het je bij uitstek gemakkelijk om te genieten van een drankje in de tuin. Ze zijn er van metaal, teak, wicker of aluminium.

Toon filter Verberg filter

Filter

Een ligbed om van te genieten

Ben jij ook het type dat graag volop geniet van de zonnige dagen? Dan is een ligbed een echte musthave. Vind je aluminium ligbedden mooi? Deze kun je volop kopen bijSTOX en ze hebben ook nog eens een lange levensduur en zijn onderhoudsvrij! Bovendien is aluminium een licht en sterk materiaal dat niet kan roesten. Ideaal toch? Andere materialen hebben natuurlijk hun eigen voordelen. Zo is een ligbed van textiel erg sterk en vooral comfortabel. Voor welke kiest u?

Ligbed kopen bijSTOX

Diverse soorten ligbedden

Houd je liever van een stevig houten ligbed? Of ben je eerder op zoek naar een ontspannen lounger die je in verschillende standen kan zetten? Een grote ligstoel of toch eentje die makkelijker past op jouw balkon? We hebben het allemaal voor je. Kom bij ons langs en ga proef-liggen op onze ligstoelen waar je interesse in hebt. 

Decoreer erop los met kussens voor jouw ligbed

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Wil je dat jouw tuinmeubels opvallen? Koop dan kleurrijke kussens of sierkussens met patronen. Wil je het liever wat rustiger houden, bijvoorbeeld omdat je tuin niet zo groot is? Kies dan voor neutrale kussentjes voor jouw ligbedden. Onze comfortabele kussens zijn er in diverse designs en kleuren.

Kussens voor uw ligbed

Ontdek de verschillende merken en looks van onze ligbedden

Met zoveel verschillende stijlen, heeft iedereen natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur qua ligbed. Daarom bieden we bijSTOX een uiteenlopend assortiment loungesetstuintafelstuinstoelen en uiteraard ligbedden. Denk aan o.a de volgende merken:

  • Beach7
  • 4 Seasons Outdoor
  • Apple Bee

Kom ligbedden uitproberen in één van de tuincentra en ervaar zelf de topkwaliteit ervan.