Diningset

Een diningset is een type tuinset waar je jarenlang van kan genieten: zowel in de warme zomer als de koudere avonduren in de herfst. Veel mensen hebben vaak wel een loungeset in de tuin staan. Maar een diningset is door de tafel in combinatie met een hoge zitbank veel praktischer om aan te eten. 

Toon filter Verberg filter

Filter

Een loungesets of diningset uitzoeken

Allereerst is het belangrijk om te kijken welke afmetingen je nodig hebt voor jouw diningset. Zijn jullie thuis met een groot gezin van zes? Dan spreekt het voor zich dat je dan een grotere diningset nodig hebt. Zodra je de afmetingen van de diningset bepaalt hebt, kun je verder kijken naar tuinkussens en materiaalkeuze. Houd ook altijd rekening met de materiaalkleur: zoals antraciet, zwart, wit, grijs, zand of ecru.

Verschillende soorten lounge dining sets

We onderscheiden veel verschillende soorten diningsets zoals

  • Lounge dining met een L-opstelling
  • Lounge dining inclusief hoekbank
  • Lounge dining met losse banken en dining fauteuils
     

De voordelen van een lounge dining set

 

(Lounge) dining set: ideaal om aan te eten!

Een hoge loungesetstoel is vaak een stuk praktischer dan een gewone loungestoel en tuintafel, omdat deze dus een stuk hoger zijn. maak een keuze uit aluminium en vlechtwerk tuinsets. In onze tuincentra adviseren onze collega's je graag bij de aanschaf.

Ontdek de voordelen van een lounge dining set

Van kleine loungeset tot de meest complete dining set: er is van alles te vinden. Maar wat zijn nu de voordelen van een prachtige diningset? Wij hebben het voor je op 'n rijtje gezet:

  • Ideaal voor ouderen, aangezien je gemakkelijk op kan staan
  • Compacter dan een loungeset of tuinstoel én tuintafel
  • Gemakkelijk te onderhouden.

Uiteraard is de keuze voor een loungeset of diningset gekoppeld aan jouw persoonlijke smaak en beiden hebben vele praktische als stijlvolle voordelen!

Ontdek ons divers aanbod van loungesets en diningset

Van wicker tuinset tot een bistrosets

Het assortiment tuinmeubelen is erg uiteenlopend. Dus wil je inspiratie opdoen, dan kun het beste eens langskomen op ons tuincentrum en het complete aanbod bekijken. Je vindt er metalen tuinsets, maar ook voor een meer landelijke stijl kun je bij ons terecht voor kunststof of aluminium tuinsets. Heb je geen tuin maar wil je jouw balkon aankleden? Gelukkig bieden we ook complete balkonsets om 't ook daar gezellig en knus te maken! Koop er een leuke parasol bij en je bent summer-ready!