• Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Buitenleven

De temperaturen stijgen en de avonden worden langer. Dat kan maar een ding betekenen: de zomer komt er aan! Wat gaan we weer genieten van alle geurende en kleurende bloemen, het barbecuen met vrienden en de zwoele zomeravonden in de tuin. Overdag relaxen in de warme zon met een goed boek. ‘s Avonds lekker in eigen achtertuin, op die nieuwe loungeset met zachte kussens, een goed glas wijn en fijn gezelschap. Voor dat heerlijke buitenleven vind je alles online bijSTOX.nl. Van sfeerverlichting en terrastegels voor een fijne plek in de tuin tot barbecues en accessoires om de beste griller te worden deze zomer.

Toon filter Verberg filter

Filter

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Een perfecte sfeer in de tuin

Buitenverlichting is natuurlijk hét hulpmiddel om een avond in de tuin nog gezelliger te maken. De keuze in sfeervolle tuinverlichting is enorm. Je kunt lichtslingers aan de schutting hangen, de tafel versieren met luxe windlichten of een knusse hoek creëren door sokkels, of spots in de grond te steken. Online bijSTOX.nl vind je ook veel verlichting op solar energie. Ga voor duurzaam en levenslang genieten.

Kies voor sierbestrating om jouw tuin dit seizoen naar een hoger niveau te tillen. Terrastegels zijn heel eenvoudig neer te leggen en maak je gemakkelijk schoon met een hogedrukreiniger. Leg terrastegels bijvoorbeeld neer onder de loungeset. Die oude tegels hoef je er deze zomer nog niet uit te halen en zo geef je aan dat in deze zone enkel en alleen relaxt mag worden! 

En na het relaxen gaan we aan de grill! Wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, buiten het eten te bereiden? Barbecues zijn er in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende zijn de gasbarbecue, elektrische barbecue en de houtskool barbecue. Geniet van zelfgemaakte pizza’s van de bbq, bereid een sterrenmaaltijd of rooster de lekkerste groenten. 

Bestraat een hoekje in de tuin met terrastegels en maak hierop een border met verschillende plantenpotten. Deze potten kun je bijvoorbeeld vullen met kruidenplanten zoals tijm, basilicum of peterselie. Zo heb je alle verse kruiden bij de hand tijdens het buiten koken op de barbecue. 

Buitenleven | bijstox.nl

3 Tips voor een fijne zomeravond in de tuin

Maak jouw tuin klaar voor het heerlijke buitenleven deze zomer. Met deze 3 tips zorg jij dat je klaar bent voor die fijne zomeravonden!

  1. Kies voor comfortabele tuinmeubels

Om lang te kunnen blijven zitten moet je natuurlijk wel lekker zitten. Kies daarom voor tuinmeubels met lekker zachte kussens, een hoge rug of een extra lang zitvlak. Zo blijven niet alleen jij, maar ook je gasten graag zitten.

  1. Creëer sfeer in de tuin met de juiste tuinverlichting

In Nederland gaat de zon in de zomer rond 21.30 uur onder. Dan kun je natuurlijk wat kaarsen op tafel zetten, maar je kunt ook wat extra lichtpunten aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een slinger van lantaarns aan de schutting of sokkels in de grond gestoken. De avond kan nog uren doorgaan! 

  1. Maak een overkapping voor beschutting

Wil je het liefst altijd buiten zitten? Maak dan een overkapping. Zo kun je ook als de zomer voorbij is nog lekker genieten van je tuin. Een overkapping kan dienen als parasol in de zomer, maar beschut je ook van wind of regen in het najaar. 

Het heerlijke buitenleven online bijSTOX.nl

Alles voor de zomer en het heerlijke buitenleven vind je makkelijk en snel online bijSTOX.nl. Zo vind je een ruime collectie aan barbecues, elektrisch, op gas en houtskool. Je maakt je tuin veiliger en sfeervoller met tuinverlichting en creëert knusse hoeken met sierbestrating zoals terrastegels. Alle tuinartikelen in één handomdraai online bestelt en binnen elke werkdagen bij jou thuis bezorgd. Stuur die uitnodiging voor de barbecue maar vast uit!