Boeketten

Ontdek ons aanbod mooie, verse boeketten in bijSTOX Roermond, Venlo, Heerlen en Maasbracht. Kom gezellig naar één van onze vestigingen en laat je verrassen door onze bloemisten en het altijd verse aanbod boeketten. Je kunt gemakkelijk kant-en-klare boeketten kopen of een uniek bloemstuk laten maken door een van onze bloemisten voor bijvoorbeeld het Eindexamen, Valentijn of Moederdag. Laat je verrassen!

Jouw bloemist voor boeketten: bijSTOX

Een bos witte, roze of rode rozen voor jouw geliefde kopen? Deze kun je heel gemakkelijk direct bij een van onze bloemisten meenemen. Ook bieden we een groot aanbod vazen, potten en manden om het geheel helemaal af te maken. Ben je van plan om jouw partner op te vrolijken? Wil je een romantische bos bloemen kopen? Of wil je simpelweg een leuk bloemetje meenemen voor iemands verjaardag? Je gaat het állemaal vinden bijSTOX. Onze ervaren bloemisten maken dagelijks waanzinnige boeketten waarmee je iemand kunt verrassen. Verder zijn er bij onze bloem en groen afdeling genoeg snijbloemen te vinden die wij los verkopen of prachtige boeketten van samenstellen. Belangrijk om te weten is dat onze boeketten seizoensgebonden zijn zodat wij altijd de vers garantie kunnen waarborgen. In de zomermaanden werken wij bijvoorbeeld veelal met de volgende bloemen:

  • Zonnebloemen
  • Rozen
  • Ridderspoort
  • Hortensia
  • Dahlia

Veldboeket, boeketten, bruidsboeket kopen roermond venlo heerlen maasbracht

 

Veldboeket kopen doe je bijSTOX

Het is je misschien niet ontgaan, maar dé bloementrend van dit jaar is een hoog-laag boeket wat ook wel veldboeket of plukboeket genoemd wordt. Een mooie nonchalante bos met losse bloemen in diverse kleuren, vormen en lengtes. Een veldboeket heeft aan aantal unieke blikvangers als basis. Bloemen die veelal in een veldboeket voorkomen, zijn o.a de Gerbera, Roos, Tulp en in de zomer de Zonnebloem. Wil je iemand verrassen met een mooi boeket? Dan is een veldboeket dé manier waarop je dit kunt doen. Kom langs en koop de mooiste bloemen voor een verjaardag, Moederdag of simpelweg om iemand te verassen.

Bruidsboeket kopen voor een onvergetelijke dag

Op je grote dag wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes is geregeld. Na het kiezen van de trouwjurk, locatie en ringen kun je aan de slag gaan bloemen en boeketten, want een bruiloft zonder bloemen is natuurlijk uit den boze. Een van de meest populaire bloemen in een bruidsboeket is de Lisianthus en dat is ook niet zo vreemd: deze bloem bestaat uit meerdere laagjes zodat zelfs een bescheiden boeket al een volle indruk geeft. Van de Lisianthus is een witte variant, maar ook roze of paarse bloemen worden veelal gebruikt in een trouwboeket. Onze bloemisten bijSTOX zijn ieder specialist in het maken van complete bloemdecoraties, trouwboeketten en bruidsboeketten in de regio van Roermond, Venlo, Heerlen en Maasbracht. Kom eens langs met je partner en kom gezellig met onze bloemenspecialist ál jullie wensen en voorkeuren doornemen. 

Boeketten eindexamen, verjaardag of moederdag

 

Rouwboeket kopen

Ook voor de verdrietige dagen kun je bijSTOX terecht. Onze bloemisten bespreken samen met jou alle wensen en voorkeuren door omtrent het rouwboeket. Zo kun je kiezen voor een rouwboeket met lint, een rouwboeket of een geheel rouw arrangement. Onze bloemisten zullen hun uiterste best doen om een passend rouwboeket te maken om, zover dat mogelijk is, hiermee enige troost te bieden. Wij raden aan om van tevoren even contact met ons op te zoeken zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iemand op locatie voor jou klaarstaat. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen de wensen en voorkeuren doornemen en alles rustig met jou en eventuele familie doornemen. Onze bloemschikkers bijSTOX zetten zich met liefde in om met hun ervaring en jouw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van jouw dierbare te maken.