Herroepen & retourneren

Herroepen en Retourneren
 

Herroepingsrecht

Heb je een bestelling ontvangen en wil je dit retourneren? Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, de bestelling heeft ontvangen de overeenkomst ter herroepen, mits je de artikelen niet geopend hebt en een bewijs van aankoop (zoals de factuur) kunt overhandigen. Indien een artikel verzegeld is en de verzegel is verbroken, kun je dit niet meer retourneren en vervalt het recht van terugbetaling.

Je kunt je volledige bestelling zonder opgave van reden aan ons retourneren, voeg dan aan het retourpakket een volledig ingevulde verklaring toe waaruit de herroeping blijkt. Je kunt het Europese modelformulier voor herroeping hier vinden: modelformulier herroepingsrecht


Uitgezonderd van het herroepingsrecht

Er zijn een aantal artikelen waarbij je de aankoop niet kunt door middel van herroepingsrecht kunt ontbinden:
- Artikelen die na levering door aard van de klant onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken
- Blote wortel planten en planten met kluit waarbij de kans op bederven binnen de bedenktermijn groter is dan bij planten in een pot


Retourneren

Wil je een artikel retourneren en hierbij een reden opgeven of wil je een artikel omruilen? Dan willen we je vragen om ons retourformulier te downloaden en deze zo volledig mogelijk ingevuld mee retour te sturen met het retourpakket. Ons retourtermijn is 14 dagen na ontvangst van je aankopen. 

Problemen met de verzending bij/door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Bewaar daarom altijd je verzendbewijs of verzeker je retournering.

De kosten van retour zijn zowel bij herroeping als bij retour met opgave van reden voor rekening van de klant.


Retourneren van artikelen die niet per pakketdienst retour kunnen

Voor het retourneren van artikelen die niet per pakketdienst retour gestuurd kunnen worden (denk hierbij aan planten of bestellingen die per pallet geleverd zijn) bieden wij de mogelijkheid om de bestelling op te laten halen. Neem voor deze optie telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie over de kosten hiervan. De kosten hiervan zijn van meerdere factoren afhankelijk, onder andere het gewicht van de bestelling en de vervoerder die het op zal halen.

 

Retouradres

bijSTOX Online
t.a.v. Retour bijSTOX.nl
Sint Wirosingel 180
6042 KZ Roermond


Afhandeling van retourzending

Zodra het door jou retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover binnen 2 tot 5 werkdagen bericht. We zullen je artikel eerst beoordelen op eventuele transportschade en zullen dan contact met je opnemen over de verdere afhandeling.

De terugbetaling zullen wij afhandelen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Na herroeping of retour met opgave van reden zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat wij het retourpakket hebben ontvangen aan je terug betalen.

Het is weer tijd om te sproeien

De temperaturen lopen weer op en dat betekent dat we de planten weer extra water moeten geven.
Bestel hier je nieuwe tuinslang