Tuintafel

Tuintafels zijn erg populaire tuinmeubels in ons tuincentrum. Een tuin zonder tuintafel is stiekem ook niet helemaal compleet. We bieden je diverse tuintafels zoals een houten tuintafel of ronde tuintafels aan, dus kom inspiratie opdoen bij jouw dichtstbijzijnde vestiging.

*Tuinmeubels zijn aanwezig in Heerlen, Roermond en Venlo.

Een tuintafel om aan te dineren

Diverse soorten tuintafels om aan te dineren vind je bijSTOX. Een gezellige barbecue is natuurlijk niet geslaagd zonder tuintafels en tuinstoelen. Is jouw oude tuintafel versleten en ben je toe aan een nieuwe of wordt dit je eerste tuintafel? Kom dan ons uitgebreide assortiment tuinmeubels bekijken, waar de diverse materialen en tafels te koop staan.

Loungesets


 

tuintafel aanbieding

Tuintafel assortiment bekijken

Voordat je besluit een tuintafel te kopen, is het belangrijk om eerst na te gaan wat je zelf nu precies wilt. Houd je van een moderne stijl? Ga dan eens kijken voor een langwerpige tuintafel die helemaal bij jouw wensen aansluit. Houd je meer van een landelijke tuin? Kijk dan voor een houten tuintafel en tuinstoelen. De tuintafel vormt vaak een echte eyecatcher in de tuin, dus zorg ervoor dat deze naadloos bij je wensen en voorkeuren aansluit. Maak een keuze uit o.a:

  • Ronde tuintafel
  • Houten tuintafel
  • Kunststof tuintafel
  • Inklapbare tuintafel

ronde tuintafel kopen